Garanti Bankası berli şartlarda Lise Mezunu personel alacak

Garanti Bankası bünyesinde değerlendirmek üzere personel alımına devam ediyor. Resmi internet sitesinde yayınlanan duyuru ile lise mezunu part time personel alımı yapacak. Başvuracak adayların belli şartları taşıması gerekiyor.

Garanti Bankası’nın bünyesinde değerlendirmek üzere personel alımına devam ediyor. Garanti Bankası resmi internet sitesi İnsan Kaynakları alanından yayınlanan ilanda, Garanti Bankası’nın İstanbul Avrupa yakasında bulunan şubesinde Müşteri Memnuniyeti Biriminde çalışmak üzere üniversite eğitimi gören lise mezunları arasından hafta içi her gün saat 11.00 ile 17.00 arasında part time çalışacak Müşteri Temsilcileri alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru yapacak olan adayların, üniversite eğitimine devam ederken iş hayatında da deneyim kazanmak isteyenler arasından 30 yaşını aşmamış, askerliğini yapmış ya da en az 1 yıl ertelemiş ve İstanbul Avrupa yakasında ikamet etmesi gerekiyor. Garanti Bankası'da çalışmak isteyen adaylar personel alımı başvurusunu Garanti Bankası’nın https://garantilikariyer.garanti.com.tr/ internet sitesinden yapılabilecekler.

LİSE MEZUNU MÜŞTERİ TEMSİLCİSİ

Garanti Bankası İstanbul Avrupa Yakası Güneşli ’de bulunan şubesinde görevlendirilmek üzere üniversite eğitimi gören öğrenciler arasından part time çalışacak müşteri temsilcisi alımı yapacak. Söz konusu ilana; 30 yaşını aşamamış, askerliğini yapmış ya da en az 1 yıl tecil ettirmiş olan adaylar başvurabilecekler.

GARANTİ BANKASI LİSE MEZUNU PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Garanti Bankası lise mezunu personel alımı dışında bünyesinde çeşitli alanlarda da değerlendirmek üzere personel alımına devam ediyor. Personel alımı şartları ve ilanlar için Garanti Bankası'nın resmi internet istesinenden kariyer alanına giriş yapmak gerekiyor.

 

BAŞVURU ŞARTLARI

Aranan Genel Nitelikler

Garanti ailesine katılmak üzere Müşteri Memnuniyeti Birimi'mizde bizimle birlikte çalışabilecek ''Müşteri Temsilcileri'' arıyoruz. 

-Üniversite eğitiminize devam ederken iş hayatında da deneyim kazanmak istiyorsanız,

-Henüz 30 yaşını aşmadıysanız,

-İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorsanız (Görev yerimiz Güneşli),

-Askerlik görevinizi tamamlamışsanız ya da en az 1 yıl tecil ettirdiyseniz (erkek adaylar için),

-Hafta içi her gün,11:00-17:00 saat aralığında çalışabilecekseniz,

-Etrafınızda sakin, sabırlı, empati kurabilen, iletişim ve ikna becerileri yüksek biri olarak tanınıyorsanız,

Garanti'nin bir parçası olmak ister misiniz?

İş tanımı:

Müşterilerin telefon yolu ile ilettikleri bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili sorun/şikayet/öneri/teşekkür mesajlarının karşılanması, değerlendirilmesi, müşterinin ikna edilerek, memnuniyetinin sağlanması, işlemlerin tamamlanması sonucunda müşterinin bilgilendirilmesinden sorumludur.

 

Yorumlar