Samsung Galaxy C9 Pro özellikleri ile fotoğraf tutkunlarını mutlu edecek

Bir süredir konuşulan ve sızıntılarla gündeme gelen Samsung Galaxy C9 Pro özellikleri ile görücüye çıktı. Kamerası ve RAM'i ile ilgi çeken Galaxy C9 Pro fiyatı ile de çok sevileceğe benziyor.

Teknolojinin öncü isimlerinden biri olan Samsung yeni modeli Samsung Galaxy C9 Pro akıllı telefonunu tanıttı. Bir süredir sabırsızlıkla beklenen telefonun tanıtımı Çin'de yapıldı. Galaxy C9 Pro özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Akıllı telefonun nitelikleri arasında Snapdragon 653 işlemcisi, Super AMOLED, Adreno 510 grafik ve 16 megapiksel kamera bulunuyor. Arttırılabilen depolama sistemiylede beğeni toplayan telefon Galaxy C9 Pro fiyatı da merak uyandırdı. Note 7'nin etkilerini yavaş yavaş düzeltmeye başlayan şirketin eski gücüne tekrar kavuşmaya başladığı görülüyor. Zor günler geçiren Samsung'un yeni modelinin de öncekilerde olduğu gibi büyük ilgi görmesi bekleniyor.

PERFORMANS GÜCÜ ÇOK YÜKSEK

İşlemci gücü ile rakiplerine fark atmaya hazırlanan Galaxy C9 Pro Snapdragon 652'ye göre %10 daha güçlü bir hale geldi. C sınıfının yeni modeli olan bu telefon 6 inç ekrana, 1.4 GHz hızında çalışan Cortex A53 ve 1.95 GHz hızında çalışan Cortex A72 toplamda sekiz çekirdek içeriyor. Fotoğraf çekmeyi sevenlerin yeni gözdesi olmaya aday olan C9 Pro'nun 16 megapiksel kamerasının yanı sıra ön ve arka kamerasında f/1.9 diyafram aralığına sahip olduğu açıklandı. Fotoğraf gücünü arttırmaya kararlı olan Samsung çift ton LED Flaş özelliği ile de gece çekim yaparken daha gerçek renk oranını yakalamaya olanak veriyor. Orta-üst segmen bir telefon olan C9 Pro 6GB RAM ve 1080 P çözünürlüğe sahip. Şarj konusunu da gözardı etmeyen öncü şirket hızlı şarj özelliğide taşıyor. Android 6.0 Marshmallow sistemi ile çalışan telefon 162.9 x 80.7 x 6.9 mm ölçülere sahip ve ağırlığı da 189 gram olarak duyuruldu.

DEPOLAMA ALANI SORUN DEĞİL

Samsung Galaxy C9 Pro'da 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor, fakat kullanıcılar isterse bunu microSD kart ile arttırabiliyor. İlk olarak Çin'de satışa sınılan Samsung Galaxy C9 Pro fiyatı ise 472 dolar olarak açıklandı. Telefonda ayrıca stereo hoparlörler, bir çift Hi-Fi ses codec, USB Type C ve gömülü parmak izi sensörü de bulunuyor. Altın ve altın rose seçenekleri bulunun telefonun Türkiye'ye gelip gelmeyeceğine dair kesin bir bilgi paylaşılmadı.

Yorumlar