Galatasaray'dan son dakika Belhanda açıklaması

Sarı-kırmızılı takım Trabzonspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç men cezası alan Belhanda hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili bir açıklamada bulundu.

Sarı kırmızılılar Nice kulübünün Belhanda için 1 yıllık bedelsiz kiralama teklifi yaptığını ancak teklifin uygun bulunmadığını açıkladılar.

''HABERLER GERÇEK DIŞIDIR''

İşte Galatasaray’dan yapılan Belhanda açıklaması: 

''Bazı medya organlarında Fransız Medyası kaynak gösterilerek, profesyonel sporcumuz Younes Belhanda'nın Nice Futbol Kulübü'ne transferi ve kiralanması ile ilgili yapılan haberler gerçek dışıdır.

Başkanımız Mustafa Cengiz ile Nice Futbol Kulübü Başkanı arasında telefon dahil herhangi bir temas olmamıştır.

Sadece Nice Sportif Direktörü, profesyonel sportif yöneticilerimize Younes Belhanda'yı 1 yıllığına bedelsiz kiralık istediklerini maaşının da bir kısmını karşılayabileceklerini iletmişler, bu teklif de uygun bulunmamıştır.

Medyamızın bazı kesimlerinde Galatasaray'ımızın başarılara yürüyüşünü engellemeye çalışan kişilerin, bu tip yalan haberleri kullanarak yaptıkları süfli ve pespaye yorum ve algı çalışmalarına karşı Camiamızın, bu zorlu ve Şampiyonluklarla taçlandırılacak yürüyüşünde her zamankinden daha dikkatli olması gerekmektedir.

Saygıyla duyurulur.''

Yorumlar