Galatasaray’da orta saha arayışı sürüyor!

Galatasaray, orta saha oyuncusu için kolları sıvadı. Orta sahada tecrübeli ve altyapıdan yetişen Alanyasporlu Efecan Karaca’da yoğunlaştı. Emre Akbaba eski partneri ile çalışmaya çok istediğini ifade etti.

Sarı Kırmızılı takım devre arasında değişikliğe gidiyor. Teknik direktör Fatih Terim, birçok bölgede transfer arayışında bulunucak. Feghouli ve Emre Akbaba sakatlıklarının ardından ikinci yarıda takıma tekrardan dönüyor.   

Sezonun ikinci devresinde Terim’in elini güçlendirecek çalışmalar yapacak olan Emre Akbaba, stoperle beraber orta sahasının iyileşmesini planlanıyor. Emre Akbaba için Alanyaspor’da bulunan ve en yakın arkadaşı olan Efecen Karaca için Sarı-Kırmızılı takım harekete geçti. Sezon sonunda Alanyaspor ile sözleşmesi sona erecek olan Karaca için görüşmelerin yapılacağı kaydedildi.

SARI-KIRMIZI TAKIMA TEMİZ KAN GELİYOR

Transfer işlemlerinin başlamasını bekleyen Galatasaray yönetimi, Abdurrahim Albayrak tarafından Alanyaspor’a tekli götürecek. Sarı-kırmızılı takımın altyapısından değişen Efecan’ın performansı göz dolduruyor. Teknik heyetintecrübeli futbolcunun takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyor.

Yorumlar