Galatasaray yeni transferler için kolları sıvadı

Şampiyonlar Ligi için kadro sorunuyla karşılaşan Galatasaray'da Gomis'e gelen 10 milyon euroluk teklif kafaları karıştırdı. Depay Milan'a giderse Hakan Çalhanoğlu için harekete geçilecek.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın İtalya’ya sadece Nagatomo için gitmediği belirtilirken, gündemdeki diğer ismin Andre Silva olduğu iddia edildi. Geçen sezon Porto’dan yaklaşık 40 milyon euro’ya Milan’a transfer olan ancak Çizme ekibinde beklentilerin çok altında kalan 22 yaşındaki forvetin, kiralık olarak gündeme geldiği öne sürüldü.

TREZEGUET'İN AKLI GALATASARAY'DA

Kasımpaşa'da geçirdiği başarılı sezonun ardından birçok kulübü peşine takan Trezeguet'nin aklı Galatasaray'da. Premier Lig ekiplerinden Watford, bonservisi Kasımpaşa'da bulunan oyuncu için yoğun ısrarını sürdürüyor. Oyuncuyu ikna edebilmek için Mısır Milli Takım kamplarına sık sık giden İngiliz ekibinin yetkilileri, gönlü Galatasaray'da olan oyuncuyu ikna edemedi.

BADELJ HAREKATI

Geçen sezon şampiyonluğa ulaşsa da orta sahada sıkıntılar yaşayan Galatasaray, bu sezon 3 kulvarda mücadele edeceği için aynı dertleri yaşamak istemiyor. Fernando’nun yanına takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim, bonservisi elinde olan Milan Badelj ile temasa geçti.

Habertürk Spor'dan Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; Galatasaray forması altında attığı 29 golle rekorları alt üst eden Bafetimbi Gomis için taraftarları üzecek bir haber geldi. Mali şartlar ve aldığı astronomik teklif yüzünden Gomis’le vedalaşılabileceği öğrenildi. Bu transfer için çok ısrarcı olan Çinliler’in ilk teklifinin 10 milyon Euro olduğu öğrenildi.

HALKAN ÇALHANOĞLU İÇİN HAREKETE GEÇİLECEK

Milan teknik direktörü Gennaro Gattuso'nun istediği Memphis Depay'ı kadrosuna katması durumunda Hakan Çalhanoğlu'nu takımdan göndereceği iddia edildi. Galatasaray patronu Fatih Terim'in de bu transfer gelişmesini yakından takip ettiği belirtildi.

Galatasaray'ın bonservisi Chelsea'de bulunan 23 yaşındaki stoper Kurt Zouma'yı transfer etmek istediği iddia edildi.

Galatasaray’ın Kasımpaşa’dan almak istediği Trezeguet’nin Mısır Milli Takımı’ndaki performansı Cim-Bom’u korkuttu. Cim-Bom’un Mısırlı gözdesinin, önceki gün Belçika ile yapılan hazırlık maçında sergilediği performans dikkatleri çekerken, yıldız futbolcunun işinin bir an önce bitirilmesi kararı alındı.

AHMET MUSA İŞİ CİDDİLEŞİYOR

Galatasaray, Dünya Kupası’nda Nijerya formasıyla vitrine çıkacak yıldız ismin peşinde... Fatih Terim’in de onay verdiği Ahmed Musa, Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek sarı-kırmızılı takıma sıcak bakıyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için Rafal Kurzawa iddiası ortaya atıldı. Sol kanat oyuncusunun, Garry Rodrigues'in gitmesi halinde transfer edilebileceği belirtildi.

Galatasaray altyapısından yetişen ve Yeni Malatyaspor’da müthiş bir sezon geçiren Sadık Çiftpınar, kulübe önerilen isimler arasında yer alıyor. Başkan Adil Gevrek ile İstanbul’da görüşeceğini söyleyen 25 yaşındaki stoper, “Muhtemelem transfer konuları gündeme gelecektir. Bana gelen resmi bir teklif yok, ancak duyduğumuz şeyler oluyor. Belki kulübe gelmiştir. Zaman her şeyi gösterecek” diye konuştu.

NAGATOMO'NUN MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

Spor Toto Süper Lig takımlarından Galatasaray’da yönetici Abdurrahim Albayrak ve kafilesi, İtalya’ya giderek Yuto Nagatomo’nun bonservisi için Inter kulübüyle masaya oturdu. Ünlü menajer Gianluca Di Marzio’nun yayınladığı fotoğraflarda, Galatasaraylı yönetici Abdurrahim Albayrak’ın Inter’in kulüp binasına girerken çekilen görüntüleri yer aldı.Toplantıya Nagatomo’nun menajeri Federico Pastorello’nun yanı sıra Inter’li yöneticilerin katıldığı öğrenilirken İtalyan ekibinin 31 yaşındaki Japon sol bek için 4 milyon euro talep ettiği öğrenildi.

Yorumlar