Galatasaray - Keçiörengücü müsabakası saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Merakla beklenilen Galatasaray - Keçiören karşılaşması bu akşam gerçekleştirilecek. Galatasaray'ın son dönemlerde düşüşe geçmesi büyük bir yankı uyandırdı. İkili Türk Telekom Stadı'nda kozlarını paylaşacak. Peki maç hangi kanalda yayınlanacak? İzlemek ücretsiz mi? Maç saat kaçta?

Galatasaray - Keçiörengücü arasındaki rekabet bu akşam tekrar kızışacak. Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Keçiörengücü'nü 2-1 gibi bir skorla karşı stadda mağlup etti. Rövanş gecesinin gelmesi üzerine karşılaşma Türk Telekom Stadı'nda olacak. Galatasaray'ın başarılı antrenörü Fatih Terim'in geçtiğimiz maçtaki gibi genç ağırlı kadro çıkarması bekleniyor. Maç severlerin aklında maçın nereden ve nasıl izleneceği soruları yer edinmiş durumda.

Galatasaray'ın muhtemel kadrosu

Galatasaray'ın genç yetenekleri ve hücum hattının vazgeçilmezleri arasında yer alan 18 yaşlarındaki genç oyuncular Atalay Babacan, Yunus Akgün ve Recep Gül'ün dışında kadroda İsmail, Ahmet, Maicon, Donk, Ömer, Linnes, Celil ve Muğdat'ın yer alması gerekiyor.

Keçiörengücü kadrosu

Keçiörengücü hem dinamik ve atik hem de genç bir kadroya sahip: Ziya, Erdi, Osman, Yaşar, Abdurrahman, Yücel, Uğurcan, Burak Aydın, Batuhan, Hakkı ve Alperen'in bu akşam kadroda yer alacak gibi.

Galatasaray - Keçiören karşılaşmasını saat kaçta olacak ve hangi kanal verecek?

Müsabaka bu akşam 20:30'da A2TV tarafından canlı olarak nakledilecek. Ücretsiz bir şekilde izleyebileceğiniz bu kanal eğer televizyonunuzda yer almıyorsa kolayca uydudan ekleyebilirsiniz.

A2TV Turksat uydusundan nasıl izlenir?

TÜRKSAT 4A uydusunda,

Frekans: 12053 Mhz

Symbol Rate: 27500

FEC: 5/6

Pol: H ( Yatay)

Ayarlarını manuel kanal ekleme ekranına girerek A2TV kanalını listenize kolaylıkla ekleyebilirsiniz. Türksat dışında başka platformlar kullanan kişiler ise;

  1. Digiturk’te 35 nolu kanal
  2. TÜRKSAT 4A uydusunda
  3. Teledünya’da 37 nolu kanal
  4. Tivibu’da 59 nolu kanalda ve
  5. Turkcell TV’de 29 nolu kanalı

Aratarak canlı maç keyfini doyasıya yaşayabilirler.

Gecenin Galibi Kim Olur?

Galatasaray ilk maçında büyük bir avantaj elde etti, hem beraberlik hem galibiyet sonucunda üst tura tırmanacaklar. Şayet Keçiörengücü 1 gol atsa dahi gülen taraf uzatmaya gidildiği için sarı-kırmızılılar olacak. Nitekim son maçlarda Galatasaray'lı 3 oyuncunun sakatlık yüzünden yer almaması ayrıca Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın aldıkları ceza yüzünden stadda bulunmaması büyük bir hezimete yol açabilir.

Yorumlar