Galatasaray Kayseri'de 2 puan bıraktı!

Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor'a konuk olan Galatasaray beraberliğe razı oldu.

Süper Lig'in 3. haftasında Kayserispor'un konuğu Galatasaray oldu. Sarı kırmızılılar kayıpsız geçen 2 haftanın ardından bu haftada galibiyet için çıktıkları sahadan 1 puana razı olarak ayrıldılar. 

GALATASARAY GOLÜ ERKEN BULDU AMA...

Kadir Has Stadı'nda oynanan mücadelede Galatasaray'ın golünü 12. dakikada Yasin Öztekin atarken ev sahibi Kayserispor'un golünü ise 40. dakikada Welliton kaydetti. Bu sonucun ardından Kayserispor puanını 2'ye Galatasaray da puanını 7'ye yükseltti.

İLK 11'LER:

Kayserispor: Ali Ahamada, Anıl, Levent, Mijailovic, Kana Biyik, Ufuk, Samba Sow, Deniz, Nakoulma, Welliton, Umut Bulut
Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Carole, Selçuk, Tolga, Bruma, Sneijder, Yasin, Eren Derdiyok

DE JONG YEDEK KULÜBESİNDE

Galatasaray'ın, transferin son gününde ABD'nin Los Angeles Galaxy takımından renklerine kattığı Hollandalı futbolcu Nigel de Jong maçta yedekler arasında yer aldı. Sarı-kırmızılı takımla iki yıllık sözleşme imzalayan orta saha oyuncusu, teknik direktör Riekerink tarafından ilk 11'de görevlendirilmedi. Galatasaray'ın yedek kulübesinde ayrıca Cenk Gönen, Hamit Altıntop, Martin Linnes, Sinan Gümüş, Semih Kaya ve Josue oturdu. Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Serdar Aziz, Lukas Podolski, Kolbeinn Sigthorsson ile Luis Cavanda ve Salih Dursun ise Kayseri'ye getirilmedi.

KAYSERİ'DE KAPTAN UMUT BULUT

Kayserispor'un, Galatasaray'dan transfer ettiği golcü futbolcu Umut Bulut, eski takımına karşı ilk 11'de kaptan olarak sahaya çıktı. Teknik direktör Hakan Kutlu tarafından ilk 11'de şans verilen Umut, ilk kez Kayserispor formasıyla eski takımına karşı mücadele etti. Galatasaray'dan eski takım arkadaşlarıyla maç öncesi sahada görüşen Umut'a, Kayserispor taraftarları da sevgi gösterisinde bulundu.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan maça futbolseverler fazla ilgi göstermedi. Yaklaşık 33 bin seyirci kapasiteli Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda büyük boşluklar göze çarptı. Galatasaraylı taraftarlar, kendilerine ayrılan misafir tribünü büyük oranda doldururken, Kayserispor tribünlerindeki boşluklar dikkati çekti. Karşılaşmanın biletleri 100, 200 ve 500 liradan satışa sunulmuştu.
ti.

Yorumlar