Galatasaray eski Fenerbahçeli ismi renklerine bağladı

Galatasaray Odeabank yapacağı yeni transferle spor gündemine damga vurmaya hazırlanıyor.

Galatasaray Odeabank Fenerbahçe ile yollarını ayırmaya hazırlanan Emir Preldzic transferini patlatmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılılar başarılı oyuncu ile prensipte anlaştı. 

FENERBAHÇE'DEN 1.5 MİLYON LİRA ALACAK

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'in geçen yıl gözden çıkardığı Preldzic, geçtiğimiz sezon Darüşşafaka'da kiralık olarak forma giydi. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncu, sarı lacivertli kulüpten 1.5 milyonEuro alacak.

SÖZLEŞMESİNİ FESHEDİP GALATASARAY ODEABANK'A TRANSFER OLACAK

Türk Milli Takımı'nda da forma giyen Sloven asıllı oyun kurucunun 1 milyon Euro civarında bir para karşılığında sözleşmesini feshedip Galatasaray Odeabank'a transfer olacağı iddia edildi. Transferin gerçekleşmesi için Emir Preldzic ile Fenerbahçe arasındaki sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesi gerekiyor.

Milli basketbolcu, geçen sezon Darüşşafaka formasıyla Euroleague’de 4.6 sayı, 3.4 ribaund ve 2.9 asist ortalamalarıyla oynadı.

FENERBAHÇE: EMİR'LE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR

Bu arada Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, 'basketball.com.tr'ye yaptığı açıklamada Preldzic'in sözleşmesinin sürdüğünü belirterek, "Bizimle pazarlık halindeler. Biz Emir’in kontratından çıkarsak, gidebilir. Ancak şu an bizim Emir Preldzic ile 3 yıllık sözleşmemiz devam ediyor. Kendilerine bir meblağ söyledik. Onu kabul edecekler büyük ihtimalle. Emir’in kontratından çıktıktan sonra, istediği yere gidebilir” ifadelerini kullandı.

Onan, bazı medya kuruluşlarında yer alan “Emir’in maaşının bir kısmını Fenerbahçe ödeyecek” iddiaları için de,“Bizim Galatasaray ile herhangi bir görüşmemiz olmadı” açıklamasını yaptı.

Yorumlar