Galatasaray'a 38 milyon euro'luk golcü geliyor

Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Öte yandan Galatasaray'ın transfer gündemine son derece ilgi çekici bir yıldız olan Andre Silva girdi.

Aslan'ın bu sezon Stoke City’de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Chelsea’de olan Kurt Zouma ile ilgilendiği ortaya çıktı. İngiliz basını, Fatih Terim önderliğinde Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmaya çalışan Sarı-Kırmızılılar’ın 24 yaşındaki stoperle temasa geçtiğini yazdı.

GALATASARAY'DAN ZOUMA ATAĞI

Sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeniden Chelsea’ye dönen Zouma’nın düzenli oynayayacağı bir kulübe gitmek istediği, Devler Ligi faktörü nedeniyle de transfere sıcak bakabileceği öne sürüldü.

1.90 boyundaki Fransız stoper güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Kurt Zouma, geçen sezon Stoke City formasıyla Premier Lig’de 34 maça çıkarken, 1 gol attı. Zouma’nın Chelsea’yle sözleşmesi 2023 yılında sona erecek. Avrupa’ya giden ikinci başkan Abdurrahim Albayrak’ın bu transfer için Ada’ya geçmesi bekleniyor.

ELMANDER'DEN İKİ TAVSİYE GELDİ

Fatih Terim’in dönmesi ile birlikte Galatasaray için futbolcu araştırma ekibine dahil olan Johan Elmander’in, transfer turuna çıktığı iddia edildi.

Meksika basınında yer alan haberlere göre İsveçli eski yıldız, Galatasaray için Sırbistan-Şili maçını takip etti. Elmander’in bu müsabakada Mora ve Diaz’ı izlediği ileri sürüldü.

Paulo Diaz, Arjantin’in San Lorenzo takımında forma giyiyor. 23 yaşındaki genç oyuncu, stoper pozisyonunun yanı sıra sağ bekte de forma giyebiliyor. Bu sezon 30 maçta 3 gol ve 3 asistle öne çıkan Diaz, Şili Milli Takımı’nda da 8 kez forma giydi. Kulübüyle 1.5 yıl daha sözleşmesi bulunan Diaz’ın piyasa değeri 4 milyon Euro civarında...

Meksika’nın Cruz Azul takımında forma giyen Felipe Mora ise 24 yaşında ve forvet oyuncusu. B sezon takımı Cruz Azul ile 34 karşılaşmada süre alan Mora, 14 gollük bir performans sergiledi.

HERNANDEZ SESLERİ

Hücuma takviye arayan Galatasaray'da yedek forvet olarak Championship ekiplerinden Hull City’de forma giyen Abel Hernandez’in ismi gündeme geldi. Sözleşmesi sona eren Uruguaylı santrfor için Fiorentina, Torino ve Celtic de devrede. Ancak İtalyan basını, bu takımlar arasında Galatasaray’ın daha ağır bastığını yazdı. 28 yaşında, 1.86 boyundaki oyuncu, Devler Ligi’nde oynama fikrinden dolayı Cimbom’a daha cazip bakıyor.

2014’te Palermo’dan 12 milyon Euro karşılığında Hull City’ye transfer olan Hernandez, geçen sezon ligde 10 maçta 8 gol, 2 asistle oynadı.

Yorumlar