FOX TV'nin bir dizisi daha final yapıyor!

Ekranlarda yaprak dökümü bu sezon erken başladı. Nefes Nefese, Adını Sen Koy dizilerinin final haberlerinden sonra FOX TV'nin bir dizisi final yapıyor.

Fox TV’nin farklı hikayesi ve oyunculuklarıyla dikkat çeken dizisi Bir Deli Rüzgar ne yazık ki final yapıyor. Başrollerini Pınar Deniz, Almila Ada, Berk Cankat ve Hatice Aslan'ın paylaştığı dizi farklı hikayesi ve oyunculuklarıyla dikkat çekiyordu.

Cumartesi akşamları ekranlara gelen dizi düşük reytingleri nedeniyle bir türlü toparlayamadı. Hal böyle olunca da kaçınılmaz son pek de gecikmedi. 

FİNAL KARARI VERİLDİ

TMC Film’in geçen kıştan beri üzerinde çalıştığı ‘Bir Deli Rüzgar’ dizisi için final kararı alındı. Volkan Gürses’in senaryosunu yazdığı ‘Bir Deli Rüzgar’da Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu gibi başarılı isimler de rol alıyordu.

Altan Dönmez’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin son bölümünün de reytinglerinin düşük gelmesi üzerine, 6. haftasında bitirilmesine karar verildi. 6. bölümüyle final yapacağı öğrenilen dizinin fanları ise bu habere bir hayli üzüldü.

Yorumlar