Şenol Güneş, fovertte tercihini yaptı

Kayserispor maçına çift forvet çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, zorlu Napoli deplasmanında yeniden tek forvete dönecek.

Sakatlıklar nedeniyle Kayserispor maçında çift forvetle sahaya çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın oynayacakları Napoli maçında yeniden tek forvete dönecek.

Beşiktaş'ın deneyimli hocası Şenol Güneş, gerek rakibin daha güçlü olması, gerekse de Gökhan İnler'in iyileşmesi nedeniyle dizilişte eski düzene dönmeye karar verdi. Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, dün yaptırdığı idmanda Napoli taktiğini çalıştırırken forvette Vincent Aboubakar'ı tek başına oynattı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayseri'de inanılmaz bir gol kaçırsa da Kamerunlu Vincent Aboubakar'ın ortaya koyduğu mücadeleden memnun.

ADRIANO BU KEZ İLK 11 BAŞLAYACAK

Beşiktaş'ın kurt teknik adamı Şenol Güneş, defansta değişikliğe gitmeyecek. Solda Caner Erkin'e sağda da Andreas Beck'e şans verecek olan Şenol Güneş, Marcelo-Tosic ikilisini de bozmayacak. Defans önünü Atiba-Gökhan İnler'e teslim edecek olan Şenol Güneş, sürpriz yaparak ligde yedek soyundurduğu Adriano'yu ilk 11'de sahaya sürecek. Ricardo Quaresma ve Anderson Talisca da oyuna ilk 11 başlayacak.

Napoli'nin kanat organizasyonlarında başarılı olduğuna dikkat çeken tecrübeli hoca Şenol Güneş, topu ayağında tutmayı seven rakibe karşı, oyunun kontrolünü ele geçirmeleri gerektiğinin de altını çizdi.

Yorumlar