FIFA severlere müjde!

EA Games, FIFA 17’nin demosunun çıkış tarihini oyuncular ile paylaştı.

EA Games, FIFA 17’nin demosunun çıkış tarihini oyuncular ile paylaştı.

Dünyaca ünlü futbol oyunu FIFA’nın yeni serisi FIFA severler tarafından bekleniyor. Konuya ilişkin olarak oyunun üreticisi EA Games, açıklama yaptı. EA Games, FIFA 17’nin demosunun çıkış tarihini oyuncular ile paylaştı.

13 EYLÜL’DE DEMO ÇIKIYOR

Oyunun yapımcısı olan Garreth Reeder’dan gelen açıklamaya göre 13 Eylül 2016 tarihinde oyunun demosu indirilebilir olacak fakat bu demo içerisinde hangi takımların, hangi stadyumların veya hangi özelliklerin bulunacağı şimdilik ne yazık ki bilinmiyor.

FIFA 17, 27 EYLÜL’DE ÇIKACAK

FIFA 17 çıkışını 27 Eylül 2017 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 3, PC, Xbox One ve Xbox 360 platformları için gerçekleştirecek. FIFA serisinde ilk defa Frostbite oyun motoru kullanılacak.

IOS VE ANDROID’E DE GELİYOR!

EA Games’in beklenen oyunu FIFA 17, iOS ve Android platformlarına da geliyor. FIFA Mobile Football, geçtiğimiz günlerde Android için Google Play Store’da demo versiyonu ile yayınlandı. Ön kayıt şeklinde yayınlanan oyun yakın zamanda tam sürüm ile hem Android hem de iOS platformlarında yayınlanacak.

İngiltere, Fransa, Brezilya, Portekiz, Rusya ve Türkiye liglerini kapsayan oyun, Android 4.1 ve üzerindeki Android cihazlar ile iOS 8 ve üzerindeki cihazlarda çalışacak. Mobil oyunla ilgili dikkat çeken bir diğer detay ise boyutu. Oyunun 100 MB altında olması bekleniyor. Bu sayede çok daha fazla bir oyuncu kitlesi hedefleniyor.

Yorumlar