Feyenoord İstanbul’a geldi

Hollanda ekibi Feyenoord, Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'nde yapacağı maç için İstanbul'a geldi.

Hollanda ekibi Feyenoord, Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'nde yapacağı maç için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. hafta maçında yarın sahasında ağırlayacağı Hollanda ekibi Feyenoord, İstanbul’a geldi.

Hollanda’dan kalkan uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen kafilede Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Dirk Kuyt da yer aldı. 2012-2015 yılları arasında sarı lacivertli formayı giyen ve şimdi Feyenoord’da oynayan Hollandalı oyuncu Dirk Kuyt, beraberinde ailesini de getirdi.

KARŞILAŞMA YARIN 22:05'TE

Hollanda ekibi, daha sonra kendileri için tahsis edilen otobüse binerek havalimanından ayrıldı. Fenerbahçe ile Feyenoord, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. maçında, yarın saat 22:05’te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek.

DICK ADVOCAAT'TAN İDDİALI AÇIKLAMA

Fenerbahçe, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde Feyenord karşısında kritik bir sınava çıkacak. Fenerbahçe üst üste oynayacağı Manchester United maçları öncesi Zorya beraberliğinin ardından 3 puan alarak grupta iddialı bir konuma gelmek istiyor. Yarın oynanacak Feyenoord maçı öncesi teknik direktör Dick Advocaat'tan da iddialı açıklamalar geldi. Tecrübeli çalıştırıcı Feyenoord'a gözdağı verdi.

Gaziantepspor maçındaki futbollarının kendisini keyiflendirdiğini belirten sarı-lacivertli teknik adam, fantastik oynamaya başladıklarını, Feyenoord’a da Kadıköy’de büyük sorunlar yaşatacaklarını iddia etti.

Yorumlar