FETÖ'nün yerel sesinden darbe hatırlatması!

15 Temmuz darbe girişiminin perde arkasına dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. FETÖ'nün algı operasyonlarını sadece ulusal bazda değil, yerel basında da yaptığı ortaya çıktı. Bunlardan birisi de Çorum'da bulunan yerel gazete olan Manşet Gazetesi. 

GAZETEYE OPERASYON DÜZENLENDİ

15 Temmuz'un ardından Türkiye genelinde başlatılan soruşturmalarda Çorum'da, örgütün yayın organı olduğu belirtilen Manşet Gazetesi'ne de operasyon düzenlendi. Gazetenin bilgisayarlarına incelenmek üzere el konulurken, gazetenin yayın kurulundan Lokman Erdoğan da yakalandı. Yakalanan Erdoğan'ın görev yaptığı Amasya'nın Hamamözü ilçesindeki okulundan da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atıldığı öğrenildi. 

DARBE GİRİŞİMİ ÖNCESİ HATIRLATMA

15 Temmuz darbe girişiminden önce Manşet Gazetesi'nin ilk sayfasında yer alan 'hatırlatalım istedik' bölümünde sistemli bir şekilde darbenin hatırlatıldığı ortaya çıktı. Malcolm X ve Yunus Emre'yi kullanarak darbe girişimine işaret eden gazete, örgüt yandaşlarına satır aralarından mesaj veriyor.

İşte gazetenin ilgili sütununda yer alan bazı mesajlar;

-Bütün uyuyanları uyandırmaya, bir tek uyanık yeter.

-İster mermi kullansın ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.

-Hazır ol'da değildik. Rahat da durmayacağız

-Üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir.

SUBLİMİNAL MESAJ YAĞMURU

15 Temmuz gecesi İstanbul ve subliminal mesaj yağmuruAnkara'da baş gösteren Fethullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin başarıyla püskürtülmesiyle birlikte bir bir ortaya çıkan detaylar kan donduruyor. Örgüte ait medya organları ve örgüt mensuplarının aylar, yıllar öncesinden darbeye işaret ettiği, milyonları subliminal mesaj yağmuruna tutmuş olduğu ortaya çıkmıştı.

Yorumlar