FETÖ'den AK Parti'nin avukatına ölüm tehdidi

FETÖ'nün, 17-25 Aralık ve AK Parti kapatma davalarında avukat olarak görev yapan, Prof. Dr. Hüseyin Altaş'ı isimsiz mektuplarla ölümle tehdit ettiği ortaya çıktı.

17-25 Aralık ve AK Parti kapatma davalarında avukat olarak görev yapan, Prof. Dr. Hüseyin Altaş, önemli açıklamalarda bulundu. FETÖ'nün kendisini dinlediği için şikayetçi olduğunu belirten Altaş, dava sürecini yürütürken isimsiz mektuplarla ölüm tehdidi aldığını söyledi.

17-25 Aralık ve AK Parti kapatma davalarında avukat olarak görev yapan, eski Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş FETÖ'den sayısız tehdit aldığını söyledi.

FETÖ SOL İÇİNE SIZDI

Dekan olduğu dönemde FETÖ'nün gerçek yüzünü gördüğünü belirten Altaş, "FETÖ, Türkiye'deki tüm hukuk fakültelerini üs olarak hedefledi ve kontrol altına almak istedi. Tehdit ve zorbalıkla öğrencileri provoke ettiklerine, sol görüşlü öğrencilerin bile içine sızarak onları yönlendirdiklerine şahit oldum" dedi. Sabah'a konuşan Altaş, örgütten gelen tehditlerle ilgili ise şunları söyledi:

İsimsiz mektuplarla beni ve bazı akademisyenleri hedef aldılar. 17-25 Aralık kumpası öncesi beni de dinlemişler. Şikayetçi oldum. Yasa dışı dinleme kararı alan sanıkların hepsi tutuklu yargılanıyor.

17-25 ARALIK 'GÜÇ ZEHİRLENMESİ'

17-25 Aralık kumpası FETÖ'nün güç zehirlenmesiydi. Yargı sistemini çökertmişlerdi. Keyfi uygulamalarla insanların özel hayatları didik didik ediliyordu. Örgüt gazeteleri algı yönetimi sağlıyordu.

İSİMSİZ MEKTUPLARLA ÖLÜM TEHDİTLERİ YAĞDI

17-25 Aralık sözde yolsuzluk soruşturmasında adı geçen iş adamlarının dava sürecini yürütürken ölüm tehditleri aldım. Kazandığım her dava sonrası isimsiz tehdit mektupları aldım, iftira yağmuruna tutuldum, telefonlarımı dinlediler yılmadım, davaları kazanmaya devam ettim.

Yorumlar