FETÖ mensuplarından çıkan 1 doların sırrı ne?

FETÖ’nün darbe girişiminin ardından örgüt mensuplarına yapılan aramada 1 dolarlar ele geçirildi. Peki, bu 1 dolarlar ne anlama geliyor? Örgüt içinde bir şifre mi yoksa başka bir anlamı mı var?

15 Temmuz akşamı FETÖ mensuplarının darbe girişimi güvenlik güçlerinin başarılı operasyonu ve  vatandaşların bedenlerini siper ettiği direnişiyle püskürtüldü. Darbe girişiminin ardından örgüt mensubu birçok üst düzey rütbeli asker, hakim, savcı ve kamu görevlisi gözaltına alındı ya da görevlerinden uzaklaştırıldı. FETÖ mensubu kişilerin üstlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda 1 dolarlık benzer seri numaralı banknotlar ele geçirildi. Birçok örgüt üyesinden benzer seri numaralı 1 dolar çıkması örgüt içinde bir şifre olabileceği şüphesini uyandırdı.

FETÖ mensuplarından çıkan 1 dolarların sırrını AjansHaber’e değerlendiren Araştırmacı yazar Ertan Özyiğit, “İlluminati 1 doları “Bütün öğretilerin saklandığı büyülü bir kâğıt” olarak tanımlıyor. 1 dolar vatan hainlerinin, yeni düzeni kurmak isteyen maşaların kullandığı bir şifre olabilir. Bir insanın cebinden 1 dolar çıktığı zaman normal karşılayabilirsiniz çünkü 1 doların çok büyük bir değeri yok ama 1 doların sembolik değeri çok yüksektir. Gizli örgütler yalnızca bir parayı göstererek şifrelemezler aynı zamanda bir sembol belirlenir.  Dolar üzerindeki harflerin de bu anlamda önemi vardır” dedi.

FETÖ mensuplarının 1 doları yüzük haline getirip bu şekilde kendilerini ayırt edebileceğini de ifade eden Özyiğit, “1 dolar içinde Yahudi ve Hristiyan kutsal metinlerinden ögeler ve anlatımlar taşır. İbrani ve Hristiyanlık ögeleri içinde barındıran aynı zamanda illimunati ögeleriyle dolu bir paradır” şeklinde konuştu.

Ertan Özyiğit  FETÖ mensuplarından çıkan 1 dolarların sırrını AjansHaber’e değerlendirdi:

1 DOLAR ‘BÜTÜN ÖĞRETİLERİN SAKLANDIĞI BÜYÜLÜ BİR KAĞIT’ OLARAK TANIMLANIYOR

Örgütün üst düzey isimlerinde bulunan metal paranın yalnızca sembolik bir anlamı var ama kağıt para ABD’nin kurucu babalarının büyülü ve masonik yapılarıyla hazırladıkları kağıt belgedir. Dolayısıyla anlamı farklıdır. Bu sistem aynı zamanda koruyucu bir tılsımdır. İlluminati 1 doları “Bütün öğretilerin saklandığı büyülü bir kâğıt” olarak tanımlıyor. Diğer dolarların yalnızca sembolik anlamı vardır ama 1 doların böyle bir anlamı var.

“1 DOLARIN ÜZERİNDEKİ SERİ NUMARALARI…”

1 doların diğer dolarlardan tek farkı seri numarasıdır. O seri numaralarının toplanmasıyla cifir sayısıyla nereye ulaşır, bulunan dolarları görmediğimiz için şu an bunu göremiyoruz. Bulunan dolarların hepsinin eski dolarlar olduğunu biliyorum.  Eski dolarlarda ‘Tanrı’ya güveniyoruz’ gibi bir yazı yazar, yeni dolarlarda bu ifade yok.

“VATAN HAİNLERİNİN, YENİ DÜZENİ KURMAK İSTEYEN MAŞALARIN KULLANDIĞI BİR ŞİFRE”

1 dolar vatan hainlerinin, yeni düzeni kurmak isteyen maşaların kullandığı bir şifre olabilir. Bir insanın cebinden 1 dolar çıktığı zaman normal karşılayabilirsiniz çünkü 1 doların çok büyük bir değeri yok ama 1 doların sembolik değeri vardır. Gizli örgütler yalnızca bir parayı göstererek şifrelemezler aynı zamanda bir sembol belirlenir.  Dolar üzerindeki harflerin de bu anlamda önemi vardır.

“KENDİLERİNİ AYIRT ETMEK İÇİN DOLAR, YÜZÜK HALİNE GETİRİLECEKTİ”

Bu paralar daha sonra kıvırılacak ve yüzük yapılacaktı. 1 dolar kıvırılarak yüzük haline getiriliyor ve üzerinde ‘one’ yazıyor. Bizim kahraman askerlerimiz koluna Türk bayrağı takıyor. Daha sonra kendileriyle bu askerleri ayırt etmek için bu yüzükle anlaşabilirler. Askeri öğrencilerin parmağında yüzük vardır, cemaatçilerin parmağında yüzük vardır.

1 dolar içinde Yahudi ve Hristiyan kutsal metinlerinden ögeler ve anlatımlar taşır. İbrani ve Hristiyanlık ögeleri içinde barındıran aynı zamanda illuminati ögeleriyle dolu bir paradır.

“1 DOLARIN KULLANILMA NEDENİ ÇOK İYİ BİR ŞİFRELEME VE GİZLENME ARACI OLMASIDIR”

Hasan Sabbah döneminde kağıt para yok ama sikke var. Orada da belirli sikkeler iletişim aracı olarak kullanılıyordu. Bütün tapınak şövalyeleri, Masonik bütün örgütler Hasan Sabbah ekolünden ya da onun akış şemasını kopyalayarak gelmiştir. Padişahın yanındaki yaver Hasan Sabbah’ın adamıydı. Peki Cumhurbaşkanı’nın yaveri kimdi? Aynı ekol devam eder, parayla anlaşmak en kolayıdır. Bu yüzden her şey paranın üzerine kurulur. 100 dolar olsa şüphe çekebilirdi ama 1 dolar herkeste olabilir. 1 dolar aynı zamanda çok iyi bir şifreleme ve gizlenme aracıdır.

 

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar