Fenerbahçe’ye sürpriz yıldız!

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım’ın ‘sürpriz’ olarak tanımladığı transfer hedefinin Kaka olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım’ın ‘sürpriz’ olarak tanımladığı transfer hedefinin Kaka olduğu ortaya çıktı.

Vitor Pereira ile yollarını ayırdıktan sonra Dick Advocaat ile anlaşan Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım ile Advocaat transfer görüşmesi yapmıştı. Tecrübeli teknik adam Advocaat, Başkan Yıldırım’a “Fenerbahçe ile UEFA Kupası'nı kazanmak istiyorum” demiş, Aziz Yıldırım da “Gruplardan çıkalım devre arasında sana bir sürprizim var” yanıtını vermişti.

KAKA LEITE DE AVRUPA’YA DÖNMEK İSTİYOR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın sürprizi ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım'ın ABD'de Orlando City forması giyen Kaka ile temasta olduğu öğrenildi. ABD Ligi’nde çok iyi bir performans ortaya koyan Brezilyalı futbolcu Kaka Leite’nin de Avrupa’ya dönmek istediği ifade edildi.

AZİZ YILDIRIM MENAJERİ İLE TEMASTA

Kaka'ya devre arasında Fenerbahçe forması giydirmeyi planlayan Başkan Aziz Yıldırım'ın Sambacı ile opsiyonlu bir sözleşme yapmak istediği ve yıldız oyuncunun menajeri ile temasta olduğu belirlendi.

ABD’de Orlando City forması giyen Kaka Leite 34 yaşında olmasına rağmen başarılı maçlar çıkarıyor. Kaka’nın 1 yıl daha Avrupa'da futbol oynamak istediği belirlendi. Tecrübeli teknik adam Dick Advocaat'ın da Kaka ismine çok sıcak baktığı ve Başkan Aziz Yıldırım'a, “Keşke transfer döneminde kadromuza katabilseydik. Ancak gruplardan çıktıktan sonra da Avrupa'da gücümüze güç katar. Orta sahadaki problemleri bitirebilir” dediği öğrenildi.

Brezilyalı Kaka Leite’nin yıldızı Milan formasıyla parlamış ve Real Madrid’e transfer olmuştu.

Yorumlar