'Fenerbahçe’deki başarısızlığı tek bir kişiye mal edemeyiz'

Fenerbahçe, büyük yatırımlar yaptığı ve 3 kupa hedefiyle girdiği sezonda yine hayal kırıklığı yaşadı.

Fenerbahçe’de sezon başında büyük umutlarla transfer edilen yıldız isimler beklentileri karşılayamadı. Sezona 3 kupada başarı hedefiyle başlayan sarı lacivertliler, önce UEFA Avrupa Ligi’nde Braga’ya elendi, sonra Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu Beşiktaş’a kaptırdı. Son olarak da Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray’a mağlup oldu.

3 kupada da hedefinden oldukça kalan Fenerbahçe’de yeni sezonla farklı bir planlama olması yüksek ihtimal. Portekizli teknik adam Vitor Pereira’nın da durumu belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe’nin 3 kupada da hedeflerine ulaşamamasını AjansHaber’e değerlendiren Spor Yorumcusu Cem Pamiroğlu, başarısızlığın tek bir isme mal edilemeyeceğini söyledi. Pamiroğlu, “Bu sene Fenerbahçe için iyi bir sene olmadı ve başarısızlıkla sonuçlandı. Şu anda kadroda bulunan isimlerin büyük bir çoğunluğu ayrılacak takımdan, yeni bir revizyon olacak. Bu seneki başarısızlığın nedenlerini de yönetim kurulu oturup değerlendirecektir. Bu değerlendirmenin ardından kararlar alınır” dedi.

Cem Pamiroğlu, Fenerbahçe’nin 3 kupada da hedeflerine ulaşamamasını AjansHaber’e  değerlendirdi:

“FENERBAHÇE’DEKİ BAŞARISIZLIĞI TEK BİR KİŞİYE MAL EDEMEYİZ”

Fenerbahçe’nin bu sezonki başarısızlığını sadece kişilere mal edemeyiz. Başarısızlık sahanın içi, dışı, kenarı, her yerinde mümkündür. Bu sene Fenerbahçe için iyi bir sene olmadı ve başarısızlıkla sonuçlandı. Şu anda kadroda bulunan isimlerin büyük bir çoğunluğu ayrılacak takımdan, yeni bir revizyon olacak. Bu seneki başarısızlığın nedenlerini de yönetim kurulu oturup değerlendirecektir. Bu değerlendirmenin ardından kararlar alınır.

“FENERBAHÇE SEYİRCİSİNİ HEYECANLANDIRACAK BİR OYUN GEREKİYOR”

Fenerbahçe’nin geçmişte şampiyon olan kadrolarına baktığımızda, Fenerbahçe seyircisini sahaya çekecek, taraftarları heyecanlandıracak ve bununla beraber aynı zamanda da o heyecanla şampiyonlukta yarışabilecek kadro olduğunu görüyoruz. Çok kariyerli ve yıldız isimler olur veya bilinmeyen ama takıma katkı sağlayabilecek futbolcular olur, bunların hepsinin kararını verecek kişiler var.

“YÖNETİM KARAR VERECEKTİR”

Günümüz futboluna uygun, Fenerbahçe ile oyunun iki tarafını da oynayabilecek bir takım üretilmelidir. Bunun kararını da başkan, yönetim, teknik kadro verecektir. Bunların hepsi bir araya geldiğinde bir karar vereceklerdir.

“BU KADAR PARA HARCANMASINA RAĞMEN BAŞARI YAKALANAMADI”

Herkes yapılan transferlerin doğruluğunu ya da değerlerinin karşılığını verip vermediklerini konuşuyor. Fenerbahçe’nin bu kadar para harcamış ve bu kadar iyi oyunculardan kurulu olmasına rağmen, alınamamış olan bu başarı, futbolda senenin genel olarak başarısız geçtiğini gösteriyor.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar