Fenerbahçe'de Sow krizi bitmiyor

Fenerbahçe, eski yıldızı Moussa Sow'u bir yıllığına kiralamasına rağmen oyuncunun lisansının TFF'nin sitesinde gözükmemesi yeni bir soruna yol açtı.

Fenerbahçe, eski yıldızı Moussa Sow'u bir yıllığına kiralamasına rağmen oyuncunun lisansının TFF'nin sitesinde gözükmemesi yeni bir soruna yol açtı.

SOW'UN LİSANSI TFF'DE GÖZÜKMÜYOR

Sarı-lacivertli kulüp, eski oyuncusu Moussa Sow'u bir yıllığına Al Ahli kulubünden kiraladı. Yeni sezonun transfer süreci bu gece yarısında sona ermesine rağmen Senegalli oyuncunun lisansı Türkiye Futbol Federasyonu'nun sitesinde gözükmüyor.

DİĞER TRANSFERLERİN LİSANSLARI GÖZÜKÜYOR

Ancak dün gerçekleştirilen diğer transferlerin lisanları sitede gözüküyor. Fenerbahçe yönetiminin TFF'ye harç yatırıp ek süre aldığı tahmin ediliyor.

148 MAÇTA 60 GOL 

Fenerbahçe'ye 2011-2012 sezonunun devre arasında transfer olan Moussa Sow, Fenerbahçe ile 3,5 sezonda 148 resmi karşılaşmaya çıktı. Bu karşılaşmalarda takımının en golcüsü olan Senagalli, rakip fileleri 60 defa havalandırmayı başarmıştı.

FENERBAHÇE'NİN YENİ TRANSFERİ LENS

Spor Toto Süper Lig’de 2 maçta 1 puan alabilen Fenerbahçe’de yeni teknik direktör Dick Advocaat, transfer yapılmasını talep etmişti. Advocaat’ın isteği doğrultusunda transfer görüşmelerine başlayan Fenerbahçe, Jeremain Lens’in transferini bitirdi. Lens, Fenerbahçe taraftarı için ise “Tek kelimeyle harika” yorumunu yaptı.

“FENERBAHÇE ÇOK BÜYÜK BİR KULÜP”

Fenerbahçe’nin İngiltere Premier Lig takımı olan Sunderland’den transfer ettiği Jeremain Lens, transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 28 yaşındaki kanat oyuncusu, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp" ifadesini kullandı.

Yorumlar