Fenerbahçe kritik sınavda! 'Feyenoord maçının kilit isimleri...'

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Fenerbahçe, Kadıköy'de Hollanda ekibi Feyenoord ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesindeki durumu AjansHaber’e değerlendiren Altan Tanrıkulu, ‘Maçın kilit isimleri Lens ve Volkan Demirel’ dedi.

Spor Toto Süper Lig’e kötü başlayıp son 2 maçını kazanarak toparlanan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında Hollanda ekibi Feyenoord’u Kadıköy’de konuk edecek. Gruptaki ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda Zorya ile berabere kalırken, Feyenoord grubun favorisi Mancesher United’ı kendi sahasında 1-0 yendi. İlk maçtaki sonuçlar bu maçın Fenerbahçe adına çok daha önemli olmasına neden oldu.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında oynanacak Fenerbahçe-Feyenoord karşılaşması öncesindeki durumu AjansHaber’e değerlendiren spor yorumcusu Altan Tanrıkulu, ‘Fenerbahçe geçen sene Pereira döneminde de Molde’ye yenilerek bu tür bir bunalım dönemine girmişti. Ajax, Hollanda Ligi’nin lideri olarak Kadıköy’e gelip 1-0 yenildi. Fenerbahçe, Kadıköy’de Avrupa maçlarını iyi oynuyor’ dedi. Tanrıkulu, maçın en kritik isimlerinin Jeremain Lens ile Volkan Demirel olduğunu ifade etti.

Spor yorumcusu Altan Tanrıkulu, Fenerbahçe-Feyenoord karşılaşması öncesindeki durumu AjansHaber’e değerlendirdi:

Feyenoord maçı Fenerbahçe için önemlinin ötesine taştı. Fenerbahçe’nin son 2 haftada 6 puan aldığı, toparlandığı, futbol olarak iyiye gittiği bir dönemde tribünlerin bomboş olması, Fenerbahçe camiasında takıma karşı bir bağ kopukluğu oluşmaya başlaması Feyenoord maçını çok kritik hale getirdi.

Feyenoord hem Fenerbahçe’yi tanıyor hem de Advocaat’ı tanıyor. Feyenoord, Fenerbahçe’deki Van Persie sorununu biliyor. Feyenoord, Manchester United maçı dahil 8 maçını da kazandı. Feyenoord bu sezon sadece Süper Kupa’da PSV’ye yenildi.

‘FENERBAHÇE, KADIKÖY’DE AVRUPA MAÇLARINI İYİ OYNUYOR’

Fenerbahçe geçen sene Pereira döneminde de Molde’ye yenilerek bu tür bir bunalım dönemine girmişti. Ajax, Hollanda Ligi’nin lideri olarak Kadıköy’e gelip 1-0 yenildi. Fenerbahçe, Kadıköy’de Avrupa maçlarını iyi oynuyor.

‘KARŞILAŞMANIN EN KRİTİK FUTBOLCULARI LENS VE VOLKAN DEMİREL’

Feyenoord futbol oynamak isteyen bir takım. Fenerbahçe bu tip pozitif takımlara karşı sahada pozitif işler yapabiliyor. Karşılaşmanın en kritik futbolcuları Lens ve Volkan Demirel. Volkan’ın 5 lig ve 4 Avrupa maçında ciddi bir kurtarışı yok. Volkan’ın formunun üzerine çıkması gerekiyor.

‘LENS VE EMENIKE RAKİBE TERS GELEBİLİR’

Jeremain Lens 2 maçta 4 asist yaptı. Lens, Hollanda futbolunu temsil eden bir kanat oyunu oynuyor ve bu rakibe çok ters gelebilir. PSV orjinli bir oyuncu, bu nedenle Feyenoord maçlarını sever. Emenike de rakibe ters gelebilir. Feyenoord ön tarafa doğru pas yaparak çıkarken çok hızlı koşular yapabilir. Rakibin de bıraktığı boşluklardan faydalanabilir.

‘VOLKAN ŞEN’İN YERİNE 4 ALTERNATİF VAR’

Fenerbahçe’de Volkan Şen cezalı ve bu maçta oynayamayacak. Volkan’ın yerine oynayabilecek Sow, Alper, Stoch ve Van Persie olarak gözüküyor. Van Persie’nin ikinci yarıda oyuna dahil olacağını düşünüyorum. Fenerbahçe, Volkan Şen’in yerine Sow’la başlayacaktır.

‘GRUPTAN ÇIKAN İKİNCİ TAKIMI FENERBAHÇE-FEYENOORD MAÇLARI BELİRLEYECEK’

Fenerbahçe ile Feyenoord arasındaki maçlar gruptan çıkacak ikinci takımı belirleyecektir. Çok büyük bir futbol mucizesi olmazsa Manchester United gruptan çıkar.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar