Fenerbahçe kombineleri ne zaman satışa çıkacak? 2018

Fenerbahçe kombineleri ne zaman satışa çıkacak sorusu yaz sonu başlayacak 2018-2019 sezonu için merak ediliyor. Fenerbahçe kombineleri ne zaman satışa çıkacak sorusunun yanıtı Ajanshaber.com'da.

Fenerbahçe'de başkanlık seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Ali Koç ve kadrosu yeni sezon için çalışmalara başladı. Taraftarlar yeni başkanları Ali Koç'u şimdiden bağrına bastı. 2018-2019 sezonunun yaz sonuna doğru başlanması bekleniyor. Yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleyen taraftarlar şimdiden Fenerbahçe kombineleri ne zaman satışa çıkacak sorusuna cevap aramaya başladı. Sarı lacivertli taraftar internette konuyla ilgili araştırmaya yapıyor. Fenerbahçe kombine fiyatları ne kadar sorusu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Fenerbahçe kombineleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE KOMBİNELERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Fenerbahçe kombineleri ne zaman satışa çıkacak sorusu Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yanıt bekliyor. Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkanlık seçimlerini kazanmasının ardından taraftar gözlerini yeni sezon için kombinelere dikti. Kombinelerin ne zaman satışa çıkarılacağı merak konusu oldu. Yeni yöneticiler en geç bir hafta içerisinde yeni sezon kombinelerini satışa çıkartmak istediklerini ve bunun için hazırlıkların yapılacağını belirttiler. Kombinelerin ne zaman satışa çıkacağı henüz belli olmadı. Belli olur olmaz sizinle paylaşacağız.

ALİ KOÇ'UN BAŞKAN OLMASININ ARDINDAN GÖZLER KOMBİNE KARTLARINDA

Fenerbahçe'de başkanlığa Ali Koç'un seçilmesinin ardından taraftarlar gözlerini kombine kart satışlarına dikti. Fenerbahçe'de yeni yönetim mazbatasını aldıktan sonra hemen kolları sıvayacak. Özellikle başkan Ali Koç ve kurmaylarının yeni sezon kombineleri için yoğun bir çalışmaya gireceği belirtildi. Yöneticiler en geç bir hafta içerisinde yeni sezon kombinelerini satışa çıkartmak istediklerini ve bunun için hazırlıkların yapılacağını belirttiler.

ALİ KOÇ'UN YENİ YÖNETİM LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Semih Özsoy, Nevres Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin,Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komşuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlan Kızılhan

ALİ KOÇ KİMDİR?

1967 İstanbul doğumlu olan Ali Koç, diğer abisi Ömer Koç'un aksine kamuoyunda tanınan bir isimdir. 1985 senesinde Londra Harrow School'dan mezun olan Ali Koç, 1989 senesinde de üniversite diplomasını eline aldı.  Ali Koç, ABD. Houston Teksas’taki Rice Üniversitesi’nde ekonomi ve iş idaresi eğitimi almakta iken, yine aynı ülkede eğitim gören Nevbahar Demirağ ile tanışmıştı. Amerika'da üniversite eğitimi alırken yine Amerika'da eğitim gören Nevbahar Demirağ ile tanışan Ali Koç, bir süre sonra 21 Ekim 2005 tarihinde Nevbahar Demirağ ile nikah masasına oturmuştur. Nevbahar Demirağ Koç ile Ali Koç çiftinin evliliklerinden bir yıl sonra 2006'da Sadberk Leyla Koç adında bir kızları, 2008 senesinde ise Kerim Rahmi Koç adında bir oğulları olmuştur. Koç iki dönem Fenerbahçe'de yöneticilik yapmıştır.

Yorumlar