Fenerbahçe kombineleri ne kadar, kaç TL? 2018

Fenerbahçe kombineleri ne kadar sorusu Fenerbahçeli taraftarlar tarafından şimdiden merak ediliyor. Fenerbahçe kombineleri kaç TL sorusu ile ilgili detaylar Ajanshaber.com'da.

Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan seçilmesinin ardından yeni bir dönem başladı. Fenerbahçeli taraftarlar şimdiden yeni sezon kombineleriyle ilgili araştırma yapmaya başladı. Fenerbahçe kombineleri ne kadar sorusu taraftarların tarafından yanıt bekliyor. Ali Koç ve ekibinin yönetim mazbatasını almasının ardından taraftarlar gözlerini yeni sezon için kombinelere dikti. Kombinelerin ne kadar olacağı merak konusu oldu. Sorulan soruların başında Fenerbahçe kombineleri kaç TL sorusu yer aldı. Fenerbahçe kombineleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE KOMBİNELERİ NE KADAR? 

Fenerbahçe kombineleri ne kadar sorusu 2018-2019 sezonunu bekleyen taraftarlar tarafından araştırılıyor. Kombinelerle ilgili yeni yöneticiler en geç bir hafta içerisinde yeni sezon kombinelerini satışa çıkartmak istediklerini ve bunun için hazırlıkların yapılacağını belirttiler. Kombinelerin ne zaman satışa çıkacağı henüz belli olmadı. Belli olur olmaz sizinle paylaşacağız.

2017-2018 SEZONUNDA KOMBİNELER BU FİYATLARA SATILMIŞTI

Fenerbahçe'nin geçen sezon kombine kartları için satış ücretlendirmesi şu şekilde açıklanmıştı:

Kulüpten yapılan açıklamada 2017-2018 "Futbol Sezonu, ilk olarak 5 Haziran 2017 Pazartesi günü eski hak sahipleri için satışa çıkacaktır. 05.06.2017 (Pazartesi) günü başlayan yenileme süreci, 01.07.2017 (Cumartesi) günü sona erecektir. 24-25-26 ve 27 Haziran 2017 tarihlerinde Ramazan Bayramı nedeniyle kombine kartları için yenileme ve satış işlemi yapılmayacaktır" denilmişti.

GÖZLER KOMBİNE KARTLARINDA

Fenerbahçe'de başkanlığa Ali Koç'un seçilmesinin ardından taraftarlar gözlerini kombine kart satışlarına dikti. Fenerbahçe'de yeni yönetim mazbatasını aldıktan sonra hemen kolları sıvayacak. Özellikle başkan Ali Koç ve kurmaylarının yeni sezon kombineleri için yoğun bir çalışmaya gireceği belirtildi. Yöneticiler en geç bir hafta içerisinde yeni sezon kombinelerini satışa çıkartmak istediklerini ve bunun için hazırlıkların yapılacağını belirttiler.

ALİ KOÇ'UN YENİ YÖNETİM LİSTESİNDE KİMLER VAR?

Semih Özsoy, Nevres Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin,Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komşuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlan Kızılhan

KOMBİNE NEDİR?

Kombine bilet bir spor karşılaşması için 1sezon boyunca giriş hakkı sağlayan bilettir. Sezon başlarında alınır.  Alınan takımın sadece kendi evindeki maçlara girilmesini sağlar deplasmana girme hakkı sağlamaz. Kombine biletler öğrencilere indirimli olarak kendi resmi sitelerinden veya satış noktalarından temin edilebilir. Kombine biletler sınırlı sayıda üretilir.

Yorumlar