Fenerbahçe, İsmail Köybaşı ile yollarını ayırıyor

Fenerbahçe’de beklentileri karşılayamayan isimlerden İsmail Köybaşı ile yollar ayrılıyor. Tecrübeli oyuncuya Erzurumspor ve Ankaragücü talip oldu.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye geldiği günden beri istenilen performansı gösteremeyen İsmail Köybaşı'na yol gözüktü.
Geçen sezon beklentilerin uzağında kalan İsmail Köybaşı'nın Fenerbahçe'deki günleri sayılı. Gönderilmesi kararlaştırılan deneyimli futbolcuyla Süper Lig'e yeni çıkan Erzurumspor ve Ankaragücü'nün ilgilendiği öğrenildi.

Sarı-Lacivertlilerin de görüşmelerde bulunmak için İsmail'e izin verdiği belirtildi.

İSMAİL KÖYBAŞI KİMDİR?

1989 yılında Hatay ‘da dünyaya gelen oyuncu 27 yaşında ve 1.77 boyundadır. Sol bek mevkiinde görev yapan futbolcu halen Beşiktaş takımının oyuncusudur.

İsmail 26 Haziran 2009 tarihinde Rıdvan Şimşek ile beraber Beşiktaş'a transfer oldu. İlk sezonunda 16 maçta forma giydi, bunların 13'ü ilk 11'de oldu. Beşiktaş'ın Ankaragücü 'nü 1-0 yendiği maçta maçı kazandıran golü attı. İlk sezonunda 16 lig maçında 1 gol 2 asist ile oynadı. 2015-2016 Sezonunda Beşiktaş Teknik Direktörü, Slaven Bilic West Ham United'a transfer oldu.Beşiktaş yeni Teknik Direktörü Şenol Güneş oldu. İyi bir sezon başı hazırlık kampı geçirdi.Süper Lig'in ilk 5 haftası Ramon Motta ve Dusko Tosic sol bekte görev yaptı.İstediği verimi alamayan Şenol Güneş, İsmail Köybaşı'nı sol beke monte etti.

Beşiktaş ile bu sezonda ise Süper Lig ve Avrupa Ligi ‘nde toplam 35 maça çıkan futbolcu 3 asist ile takımına katkı sağladı. A Milli takım ile de ilk maçına 2009 yılında çıkan oyuncu toplam bugüne kadar toplam 19 maçta görev almıştı.

Yorumlar