Fenerbahçe Enner Valencia ile yeniden anlaştı!

Fenerbahçe'de Enner Valencia bilmecesinde sona gelindi. Sarı-lacivertliler, Dünya Kupası'nda adından söz ettiren golcü oyuncu ile yeniden anlaşma sağladı. Enner Valencia'nın Fenerbahçe'den kazanacağı ücret de belli oldu.

2022 Katar Dünya Kupası'nda Ekvador Milli Takımı ile adından söz ettiren Enner Valencia, kariyerine Fenerbahçe'de devam etme kararı aldı. Golcü oyuncunun Fenerbahçe ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek. Fenerbahçe yönetimi elini çabuk tutarak Valencia ile anlaşma sağladı. Enner Valencia'nın Fenerbahçe'den kazanacağı ücret ise belli oldu.

Anlaşma sağlandı

Fenerbahçe sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculardan birisi olan Enner Valencia'da mutlu sona ulaştı. Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası finallerinde gösterdiği performansın ardından birçok Körfez ülkesinden teklifler alan Ekvadorlu golcü Sarı- Lacivertli kulüp ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı.

Valencia, önceki sözleşmesinde olduğu gibi Fenerbahçe'den yine 1.5 milyon Euro garanti ücret alacak. Enner Valencia ile yapılan görüşmede oyuncunun çok net bir şekilde Fenerbahçe'de kalma yönünde irade gösterdiği başta Katar olmak üzere Körfez ülkelerinden gelen astronomik tekliflere aldırış etmediği ifade edildi.

Yorumlar