Fenerbahçe başkanı kim oldu? Başkanlık seçimini kim kazandı?

Taraftar Fenerbahçe başkanı kim oldu sorusuna yanıt bekliyor. Peki Fenerbahçe başkanlık seçimini kim kazandı? Detaylar Ajanshaber.com'da.

Bugün Fenerbahçe Spor Kulübü'nde başkanlık seçimi yaşandı. Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında kıran kırana bir seçim mücadelesi yaşandı. Taraftar seçimin ardından Fenerbahçe başkanı kim oldu sorusunu sormaya başladı. Şimdi seçimi Ali Koç mu yoksa Aziz Yıldırım mı kazanacak merak konusu olmuştu. Fenerbahçe başkanlık seçimini kim kazandı sorusu da merak edilen sorular arasında yer alıyor. Fenerbahçe başkanlık seçimiyle ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

FENERBAHÇE BAŞKANI KİM OLDU?

Fenerbahçe başkanı kim oldu sorusu yanıt bekliyor. Resmi sonuçlara göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç oldu. Ali Koç, 38 sandıktan gelen bilgiler sonrası ekibiyle sevinç yaşadı. Ardından kürsüye çıktı ve Divan Kurulu Vefa Küçük onu tebrik etti. Ali Koç bu gelişmenin ardından tribünlerdeki üyeleri selamladı.

Ali Koç'un yönetim kurulu aday listesinde ise şu isimler bulunuyor:

Asil üyeler:

Semih Özsoy, Nevres Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin, Mustafa Kemal Danabaş, Acar Sertaç Komsuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlan Kızılhan.

Yedek üyeler:

Belgin Aral, Alper Pirşen, Ozan Korman Tarman, Metin Sipahioğlu, Selahattin Baki, Muhittin İlker Dinçay, Esra Nazlı Ercan.

FENERBAHÇE BAŞKANLIK SEÇİMİNİ KİM KAZANDI?

Sandıklar açılmasının ardından 38 sandık aynı anda sayıma geçmişti. Resmi sonuçlara göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç oldu.

1 numaralı sandık: Ali Koç önde
2 numaralı sandık: Ali Koç önde
5 numaralı sandık: Dengeli
17 numaralı sandık: Ali Koç önde
18 numaralı sandık: Ali Koç önde
23 numaralı sandık: Ali Koç önde
32 numaralı sandık: Ali Koç önde
38 numaralı sandık: Dengeli

FENERBAHÇENİN YENİ BAŞKANI KİM?

Resmi sonuçlara göre Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç oldu.

ALİ KOÇ KİMDİR?

Camia ve taraftar mevcut başkan Aziz Yıldırım ve Türkiye'nin tanınmış ailelerinden birisine mensup başkan adayı Ali Koç arasında yaşanacak başkanlık mücadelesinden ne sonuç çıkacağını merak ediyor. İşte Ali Koç kimdir sorusunun yanıtı...

Ali Koç, 1967 yılında dünyaya geldi. Rahmi Koç'un en küçük oğlu olan Ali Koç, yükseköğrenimini Rice Üniversitesi (ABD) İşletme Fakültesi’nin ardından Harvard Üniversitesi (ABD) yüksek lisans programıyla sürdürdü. Koç, iş hayatına 1990’da American Express Bank’ta Yönetici Yetiştirme Programı ile başladı. 1997 yılında Koç Holding Stratejik Planlama Grubu bünyesinde Yeni İş Geliştirme Koordinatörü olarak göreve başladı, 2010 yılına kadar Koç Holding Bilgi Grubu Başkanı, Kurumsal İletişim ve Bilgi Grubu Başkanlığı gibi üst düzey görevlerde bulundu.

30 Ocak 2008’den bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Y. Koç, Şubat 2016’dan bu yana Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevini sürdürmektedir. Ali Koç daha önce Fenerbahçe'de yöneticilik ve 1907 Fenerbahçe Derneği'nde başkanlık yapmıştır.

Yorumlar