Fenerbahçe Barcelona'dan üç isim için harekete geçti

Sarı-lacivertliler savunma hattına ilk transferini yapmak için harekete geçiyor. Barcelona’nın 23 yaşındaki stoperi Yerry Mina için görüşmelerin başlayacağı belirtildi.

Fenerbahçe'de sportif direktör Comolli'nin gelmesiyle beraber transfer çalışmaları da başladı. İspanya'da Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Sport Gazetesi, Kolombiyalı stoper Yerry Mina'nın Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini duyurdu.

İLK TEMASLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ali Koç'un Barcelona ile yakın ilişkilerinin transferde kolaylık sağlayacağı yazılırken, ilk temasların gerçekleştiği belirtildi. Barcelona geçtiğimiz günlerde bir başka stoperi Umtiti ile sözleşme yenilemişti. Mina'nın fazla süre bulamayacağı düşünüldüğünden kiraya verilmesine sıcak bakılıyor. Ayrıca Barcelona'nın bir stoper transferi yapması halinde ise Mina'yı tamamen gözden çıkarabileceği de konuşuluyor. Buna göre 23 yaşındaki savunmacı için Fenerbahçe'nin güçlü bir alternatif olacağı kaydedildi.

ÜÇ SÜRPRİZ İSİM LİSTEDE

UEFA Finansal Fair Play konusunu göz önünde bulunduran Fenerbahçe yönetiminin, Yerry Mina tarzı oyunculara yöneleceği ifade edildi. Ali Koç ve yönetiminin Mina'nın haricinde Aleix Vidal ve Deniz Suarez ile ilgili de temasları sürdürdüğü belirtildi.

Yorumlar