Hakan Hatipoğlu
"UEFA Kupası'nda son 16’ya kalmışsın, ikisi Avrupa’da sana 17 kupa kazandıran Fatih Terim’i gönderiyorsun. Ben yediremiyorum arkadaş… Galatasaray Uefa maçlarını Fatih Terim ile oynamalıydı!"
Erman Toroğlu
"Galatasaray Yönetimi'nde, Fatih Terim’i istemeyen ve sosyal medyaya “hoca tazminat istiyor” yalanını yayanlar lütfen kişi başı 53 M₺ bağış yaparak dekont paylaşsınlar, bakalım ne kadar Galatasaraylılar."
Şansal Büyüka
"Bu veda, son derece sevimsiz bir “son nokta” olsa bile, Fatih Terim’in kariyerini koruması, bölünmüş taraftarı kendi yanına çekmesi adına “Hoca” için iyi olmuştur."
Hıncal Uluç
"Sevgili Fatih Hocam, bugünlerin geleceğini bilmek için kâhin olmaya gerek yok.. Seni gerçekten yakından tanıyan ve sevenleri dinlemeyip, güya seni destekleyen, ama biraz derin bakınca aslında amaçlarının kime hizmet olduğu kolayca anlaşılanların gazına öyle gözleri kapalı geldin ki, bu sonuç bağıra bağıra geldi.."