Fatih Terim’den erteleme kararı!

Galatasaray ile Porto oynanan maçta kendisini çıldıran Eren Derdiyok için Fatih Terim kadro dışı bırakma kararı aldı. 2 forvet için arayışlara giren Galatasaray Kulübü, şu an 3 forvet adayı için çalışmalara başladı.

Porto’ya 3-2 yenilen Galatasaray’da, Schalke 04 sayesinde UEFA Avrupa Ligi’ gitme konusunda buruk sevinç yaşıyor. Portekiz maçı karşısında oynanan futbolu beğenmeyen Fatih Terim, devre arasının gelmesini dört gözle bekliyor.

EREN DERDİYOK İLE MECBUR DEVAM KARARI

Porto maçında net fırsatları kaçıran Derdiyok için, bir daha forma vermek istemiyor. Sezon başında forvet transferleri yapılamadığından ve elinde başka alternatif kalmadığından dolayı Fatih Terim ilk 11’ini sahaya sürmek zorunda kalıyor. Porto maçından sonra halen sinirli olan Terim, kadro dışı bırakmayı düşündüğü oyuncusunu, şimdilik bu kararını askıya aldığı görülüyor.

Başakşehir maçında forvetsiz sahaya çıkmak istemeyen Fatih Terim, kadronun eksik olması bakımından ilk 11’e mecburen çıkarmak zorunda kalıyor.

DEMBA BA YA DA FERREYRA İLE GÖRÜŞME SAĞLANACAK

Devre arasının girmesi ve sözleşmenin bitmesi ile sezonu beklemeden Eren Derdiyok’u göndermeye çalışan yönetim, forvet için en az 2 golcü alınması ön görüyor. Alan Carvalho ile prensipte anlaşmaya varan Galatasaray Kulübü, Demba Ba ve Facundo Ferrayra’yı da kiralamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar