Fatih Terim hangi İtalyan takımıyla temasta?

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Fatih Terim'in İtalya'nın köklü kulübü ile temasta olduğu iddia edildi.

Tecrübeli  teknik direktör Fatih Terim için sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra dinlenme moduna geçen 70 yaşındaki antrenörün, eski takımı Fiorentina'nın gündemine geldiği öğrenildi.

Terim ve Fiorentina yöneticilerinin temasta olduğu belirtildi.

Fiorentina'da çalışmıştı

Galatasaray'ı 2000 yılında UEFA Kupası şampiyonluğuna taşıyan Fatih Terim, daha sonra kendisine İtalya'dan gelen teklifleri değerlendirme kararı almıştı.

Birçok takımın listesinde olan Türk hoca, Fioretina'nın başına geçerek ilk kez yurt dışı tecrübesi yaşadı. Burada oynattığı futbolla adından söz ettiren Terim, yöneticilerle yaşanan anlaşmazlıklar sonrası görevden ayrılmıştı.

Yaşanan tartışma sonrası takımın başına getirilen Roberto Mancini, takımı İtalya Kupası'nda finale çıkaran Terim'in yerine maça çıkarak şampiyonluk yaşamıştı.

Taraftarlar Parma'ya karşı alınan kupa da Terim'in de emeğinin olduğu pankartlar hazırlatarak Türk hocaya olan vefasını göstermişti.

Yorumlar