Fatih Mehmet Bucak kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?

Fatih Mehmet Bucak kimdir sorusu insanlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Fatih Mehmet Bucak Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor sorularıyla ilgili detayları sizin için derledik.

Fatih Mehmet Bucak ile ilgili vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Son olarak Fatih Mehmet Bucak'ın 31 Mart 2018 yerel seçimleri için MHP'den Siverek Belediye Başkan adayı olduğu biliniyor. Fatih Mehmet Bucak kimdir sorusu ise insanlar tarafından internette araştırılıyor. Ajans Haber ekibi olarak Fatih Mehmet Bucak ile ilgili merak edilen tüm detayları sizin için derledik. Fatih Mehmet Bucak kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

FATİH MEHMET BUCAK KİMDİR?

Yerel seçimlere az bir vakit kala seçime girecek tüm partiler adaylarını yavaş yavaş açıklamaya başladı. MHP'nin Siverek adayı olarak ise Fatih Mehmet Bucak açıklandı. İnsanlar şimdi Fatih Mehmet Bucak'ın yaşamıyla ilgili araştırma yapıyor. Peki Fatih Mehmet Bucak kimdir? İşte cevabı...

Fatih Mehmet Bucak daha önce AK Parti'den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olmuştu. Bucak Aşireti'nin önde gelen isimlerinden Fatih Mehmet Bucak, MHP tarafından Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde belediye başkan adayı olarak açıklandı. Adaylığıyla ilgili yerel bir televizyon kanalına açıklamalar yapan Bucak, "Bir daha Bucak'ın içinde bir tane başka partiyle araba görürsem kendileri bilir, şimdiden kendilerine mezar kazmaya başlasınlar. Biz seçime değil ölmeye geliyoruz" dedi.

Yorumlar