Facebook hikayelere şarkı ekleme özelliği nedir? Nasıl yapılır?

Facebook hikayelere şarkı ekleme özelliği nedir sorusu kullanıcılar tarafından merakla araştırılıyor. Facebook hikayelere şarkı ekleme özelliği nasıl yapılır? İşte detaylar...

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu Facebook'a yeni bir özellik geldi. Yapılan yeni güncellemenin artık hikayelere şarkı ekleme özelliği geldi. Facebook hikayelere şarkı ekleme özelliği nedir sorusu kullanıcılar tarafından merak edilmeye başlandı. Facebook hikayelere şarkı ekleme özelliği nasıl yapılır sorusuyla ilgili detayları sizin için araştırdık. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

FACEBOOK HİKAYELERE ŞARKI EKLEME ÖZELLİĞİ NEDİR?

İki milyardan fazla kullanıcı olan Facebook yeni bir özellikle kullanıcılarının karşısına çıktı. Peki Facebook hikayelere şarkı ekleme özelliği nedir? İşte detaylar...

Dünya çapında milyarlarca kullanıcısına kaliteli hizmet sunan Facebook yeni duyurusuyla birlikte Facebook hikayelerine şarkı ekleme özelliği getirileceğini duyurdu.

Artık hikayenize ekleyeceğiniz fotoğraf veya videodaki etiket simgesine dokunarak müzik seçeneğine girip, istediğiniz şarkıyı bulduktan sonra arkadaşlarınızla paylaşabilmeniz mümkün. Ayrıca Facebook, yakında kullanıcıların profillerinde de şarkı paylaşabileceklerini müjdeledi.

Facebook yetkililerinden Fred Beteille ve Tamara Hrivnak konuyla ilgili olarak kullanıcıların profillerini zenginleştirebilmek için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler. Facebook'un bu yeni özelliğinin şu an test aşamasında olduğu ve kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara açılacağı ifade edildi.

Yorumlar