Eyyup Yıldız'dan görkemli açılış!

MHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Eyyup Yıldız, Çankaya’daki Seçim İletişim Merkezi’ni düzenlenen görkemli törenle hizmete açtı.

Açılışta coşkulu bir konuşma yapan Eyyup Yıldız: “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘Cumhurun Başkanı’ yaparken, Milliyetçi Hareket Partisi’ni de güçlü bir iradeyle meclise gönderelim.” diyerek Ankaralılardan destek istedi.

Çankaya Turan Güneş Bulvarı üzerindeki Seçim İletişim Merkezi’nin açılış töreninde Eyyup Yıldız’ı başta annesi Gülahmer Yıldız, kardeşleri ve oğulları olmak üzere tüm aile yakınları yalnız bırakmadı.

Açılış; MHP Genel Başkan Yardımcıları, Mevlüt Karakaya, Yaşar Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, MYK Üyeleri, STK Temsilcileri, Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, milletvekili adayları, ilçe başkanları, belediye başkanları ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.

GÜÇLÜ BİR İRADE İÇİN CUMHUR İTTİFAKI

Açılış öncesi mehteran takımı davetlilere mini bir konser verdi. Milletvekili Adayı Eyyup Yıldız, davetlileri karanfillerle karşıladı. Çankaya İlçe Başkanı Murat Kabasakal ise bir selamlama konuşması yaptı.

Konuşmasını yapmak için alkışlar arasında kürsüye gelen Milletvekili Adayı Eyyup Yıldız, Cumhur İttifakı ve 24 Haziran seçimlerinin önemi anlatan uzun bir konuşma yaptı.

“İstiklalimize kast edenlere, Türk milleti olarak en kararlı ve kati duruşla gösterelim. Türkiye’yi bir an önce güven ve emniyetin salim sularına ulaştıralım” diyen Yıldız; “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; Cumhur İttifakı, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuruluş felsefesine uygun bir biçimde geleceğe taşıyacaktır.

Desteğimizle Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı “Cumhurun Başkanı” yaparken, Milliyetçi Hareket Partisi’ni de güçlü bir iradeyle meclise gönderelim. Bu, tarihimizin hepimize tevdi ettiği bir sorumluluktur” diyerek 24 Haziran seçimlerinde destek verilmesini istedi.

“TÜRKİYE GEMİSİ GÜVENLİ SULARDA İLERLEMELİDİR”

Törende konuşma yapmak için kürsüye çıkan MHP Genel Başkan Yardımcımız Mevlüt Karakaya, Ankara 1. Bölge Milletvekili adaylarını tanıttı. Kürsüye çıkan milletvekili adayları selamlama konuşması yaparak kendilerini kısaca tanıttı.

Adayların tanıtımından sonra konuşan Mevlüt Karakaya, Cumhur İttifakı’na eleştirilere; “FETÖ ile mücadelede sonuna kadar gidilmeli. Ülkemiz, FETÖ ve PKK terör örgütünden kurtulmalıdır.

Yenikapı’dan sonra milli şuurun uyanışı, milli ve yerli bir yöne doğru yönelmiştir. Bu Türkiye gemisini riskli alanlardan çıkartıp güvenli sularda ilerlemesini geçekleştirmektir.

MHP’nin bu ittifakta ne işi var diyenler, Türkiye’nin şuanda milli ve yerli rotada ilerlemesini istemeyenlerdir. Bu fitneyi toplumun farklı kesimine yaymaya çalıştılar. Bu fitne bir anlam bulmayacaktır. Allah’ın izniyle 24 Haziran akşamı MHP her türlü sorunun üstesinden gelecek, onlara çözüm üretecek şekilde TBMM’de olacaktır” şeklinde konuştu.  

AÇILIŞ DUALAR EŞLİĞİNDE YAPILDI

Protokol konuşmalarından sonra törene katılan protokol Seçim İletişim Merkezi’nin açılış kurdelesini hep birlikte dualar eşliğinde kesti.

Yorumlar