Aranan PKK'lı kadın terörist, Atatürk Havalimanı'nda yakalandı

Güvenlik güçleri, Atatürk Havalimanı'nda operasyonda düzenleyerek aranan PKK'lı kadın terörist Ebru Fırat'ı yakaladı.

İstanbul polisinin Atatürk Havalimanı'nda düzenlediği operasyonda, aranan kadın PKK'lı kadın terörist yakalandı.

POLİS EKİPLERİ PKK'LI KADIN TERÖRİSTİ UÇAKTAN İNİNCE YAKALADI

İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK üyesi Ebru Fırat'ın İstanbul'a geleceği istihbaratı üzerine, Atatürk Havalimanı'nda önlem aldı. Polis ekipleri, uçaktan inen Fırat'ı yakaladı.

EYLEM YAPMAK İÇİN İSTANBUL'A GELMİŞ OLABİLECEĞİ BELİRTİLİYOR

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesindeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülen ve örgütte 'Amara' kod adıyla bilinen Fırat'ın eylem yapmak amacıyla İstanbul'a gelmiş olabileceği, sorgulamasının sürdüğü bildirildi.

KARAYILAN'IN YANINDA FOTOĞRAFI VARDI

Kadın terörist Ebru Fırat'ın, PKK liderlerinden Murat Karayılan ile çekilmiş fotoğrafları basına yansımıştı.

PKK'LI TERÖRİST 15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİ BİLDİKLERİNİ İTİRAF ETMİŞTİ

FETÖ ve PKK'nın 15 Temmuz darbe girişimindeki hain ittifakı Van'da yakalanan teröristin itiraflarıyla bir kez daha belgelendi. Yaralı olarak yakalanan terörist, darbe öncesi ve sonrasında iki örgütün arasında yapılan hain iş bilirliğini anlattı.

"DARBEYİ KARAYILAN'DAN ÖĞRENDİK"

"15 Temmuz günü darbe olacağını cihazdan (telsizden) bize söylediler. Bu bildiri, en üst karargahtan, komutandan, Murat Karayılan'dan geldi. Murat Karayılan aracılığıyla bütün eyaletlere duyuruldu."

ASKERE SALDIRMAYIN TALİMATI!

"Bu bildiride askerlere yönelik saldırıların bitirilmesi, askerlere karşı saldırı, suikast, şiddet gibi eylemler olmayacağı, saldırıların tamamen polislere, özel harekatçılara yönelik olması gerektiği söylendi. Bildiriler eyalet komutanlarına ve eyalet yönetimlerine dağıtıldı"

Yorumlar