Eto’o’nun transferine Oğuzhan engeli!

Beşiktaş’ta Eto’o transferinin neden gerçekleşmediği ortaya çıktı. Eto’o’nun takıma katılmasıyla Oğuzhan’ın daha az forma şansı giyme ihtimali nedeniyle Fikret Orman transferden vazgeçti.

Beşiktaş’ta Eto’o transferinin neden gerçekleşmediği ortaya çıktı. Eto’o’nun takıma katılmasıyla Oğuzhan’ın daha az forma şansı giyme ihtimali nedeniyle Fikret Orman transferden vazgeçti.

Beşiktaş’ta Eto’o transferinin neden gerçekleşmediği ortaya çıktı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başkan Fikret Orman’a “Eğer Eto’o gelirse Aboubakar’ın arkasında oynar. Talisca’yı da Atiba’nın yanına çekeriz. Ama bu kez de Oğuzhan’a yer açmakta zorlanırız” dedi. Bunun üzerine Fikret Orman, çok büyük beklentiler taşıdığı Oğuzhan’ı kaybetmemek için transferden vazgeçti.

TRANSFER DÖNEMİNDE PLANLI ÇALIŞMA

Transfer döneminin en hareketli takımlarından Beşiktaş, özellikle son günlerde önemli isimleri kadrosuna kattı. Şampiyon kadrodan Gökhan Töre, Mario Gomez ve Jose Sosa ile yollarını ayıran siyah beyazlılar bu isimlerin yerlerini de doldurdu. Planlı yürütülen çalışmalar sonucu geçen seneki şampiyon kadrodan daha güçlü bir takıma kavuşan Beşiktaş’ta önceki gün Vodafone Arena’da toplu imza töreni yapılmıştı.

AÇIKLAMADA OĞUZHAN ÖZYAKUP’U İŞARET ETTİ

İmza töreninde Eto’o transferine ilişkin açıklama yapan Fikret Orman, “Planlarımızı doğru yapmalıydık. Eto’o’nun gelmesi başka oyuncularımızı kaybetme riski oluşturabilirdi” dedi. Orman’ın bu sözleri sonrası herkesin aklına Cenk Tosun gelse dahi başkanın Oğuzhan Özyakup’u işaret ettiği kaydedildi...

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in Vincent Aboubakar’ı tek forvet oynatacağını belirtmesi ve gelmesi durumunda Eto’o’nun forvet arkasında oynayacağını, bu durumda Oğuzhan’ın forma şansının azalacağını bildirmesiyle Orman transferden vazgeçti.

Beşiktaş, Samuel Eto’o ile transfer dönemi boyunca ilgilenmiş ve transferin son gününde taraflar anlaşmaya çok yaklaşmıştı.

Yorumlar