Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölüm! Sevindik'te EDHO'da

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanan 44. bölüm fragmanında şok ismin diziye dahil olduğu belirlendi. Görkem Sevindik KVP'dan EDHO dizisine dahil oldu

Salı Akşamlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona bomba gibi transferler ile başladı. Severek izlenilen diziye dahil olan yeni isim, Görkem Sevindik olarak açıklandı. Kurtlar Vadisi Pusu'da geçtiğimiz sezonn vurularak rol gereği öldürülen, Çakır'ın oğlu Pusat rolündeki Sevindik, yeni bölümlerde Meryem Çakırbeyli'nin kardeşi olarak karşımıza çıkacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 44. yeni bölüm fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlanırken, dizide yaşanacaklar herkesi merak ettirdi. Yarın akşam ATV ekranlarında karşımıza çıkacak dizi ile ilgili son fragmanda karşımıza çıkanlara göz atılacak olursa da sokak çetesinin eline düşen İlyas kurtarılacak mı? sorusu gündeme çıktı.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yayınlanan son bölümde, Hayriye Ana’nın kaybettikleri sonrasında zor zahmet ayakta durduğu gözlemlenmekte iken Meryem her şeye rağmen aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yapacaktır. Sırlarının deşifre edildiği Alparslan, korku içinde yaşarken başına gelecekleri bildiği halde kaçmamıştır. Hızır Çakırbeyli, Alparslan'ın dayısının istihbaratın başı olduğunu öğrenmesiyle yıkılır. O'na söylenen yalanları hazmetmesi ise mümkün değildir. Yıkıcııkların başladığı olay sonrasında aile bir hayli dağılmıştır. Artık Handan ve Ceylan'ın Çakırbeyli ailesiyle görülecek bir hesabı daha vardır. Hızır için hayat her geçen gün zorlaşacaktır.

44. BÖLÜM FRAGMANINDAN İLK KARE

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanacak 44. yeni bölümünde, Hızır Çakırbeyli ailesini ve mevkisini korumak adına girdiği işlerden nasıl kurtulacak bilinmez ancak bu kez karşısına çıkacak olan sokak çetesinden yakayı nasıl sıyıracağı da gözler önüne çıkacak. Yaşı küçük çocukları kullanarak her türlü suçta kullanan bir çete İlyas'ı kaçırıyor ve bununla birlikte tüm masa üyelerine tehdit etmeye başlıyor.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ REYTİNGLERE DOYMUYOR

Gçtiğimiz hafta yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, geceye damgasını vurarak reytingleri de adeta zorladı. Tüm kişilerde 8.94 izlenme oranı ve 23.40 izlenme payı, AB Sosyal Statü'de yüzde 8.25 izlenme oranı ve 21.18 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

 

GÖRKEM SEVİNDİK DİZİ DE

Nam-ı diğer Pusat Çakır Görkem Sevindik, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da Ustura Yavuz karakterini canlandıracak olup, Hızır Çakırbeyli'nin eşi Meryem Çakırbeyli'nin hapisten çıkan kardeşi rolü ile herkesi şaşırtacaktır.

DİZİ TRANSFERE DOYMUYOR

Arzu Gamze Kılınç, Hüseyin Soysalan Sanem Çelik'i kadroya dahil eden EDHO, son bölümünde Görkem Sevindik ile ekranlarda olacak. 

Kurtlar Vadisi günlerinde Süleyman Çakır (Oktay Kaynarca)'ın oğlu olarak ekrana çıkan ve sonrasında Polat Alemdar'ın yanında saf tutan Pusat Çakır artık Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde boy gösterecek.

GÖRKEM SEVİNDİK HAYATI

Görkem Sevindik 17 Ekim 1986 tarihinde Adanada doğmuştur. Sinema ve tiyatroculuk için içerisinde inanılmaz bir sevgi besleyen Görkem çok disiplinli ve çok çalışkan birisiydi ve idealleri vardı bu ideallerinin peşinden koşarak İstanbulun yolunu tuttu ve burada çabalamaya uğraşmaya başladı. Kurtlar Vadisinin yapımcısı olan Raci Şaşmaz ile tanıştı ve Raci Şaşmaz onu çakırın oğlu pusata ve çakıra çok benzedigi için bu rolde oynaması için bir teklif sundu. Ardından Görkem Sevindik Kurtlar Vadisi dizisinde boy göstermeye başladı. Görkem Sevindik Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır’ın Oğlu Pusat Çakır karakterini canlandırmakta ve işini büyük bir titizlik ile özenli bir şekilde yapmakta iken yeni sezonda da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alacaktır.

Yorumlar