Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 4. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. sezon ne zaman başlayacak sorusu fenomen dizinin izleyicileri tarafından merak ediliyor. EDHO 4. sezon ne zaman başlayacak sorusunun cevabı Ajanshaber.com'da.

Atv ekranlarının sevilen aksiyon dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz muhteşem bir sezon finaliyle ekranlara kısa bir süreliğine veda etti. Dizinin sezon finali bölümünü izleyen izleyiciler büyük bir heyecan yaşadı. Şimdi akıllara gelen soru Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. sezon ne zaman başlayacak oldu. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sezon finali bölümünde Yaşar'ın ölmediğinin ortaya çıkması başta İlyas olmak üzere herkesi sevindirdi. Sezon finali bölümünün ardından EDHO 4. sezon ne zaman başlayacak sorusu yanıt bekliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman başlayacak sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin izleyicileri Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt bekliyor. Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisinin eylül ayının ortalarında ya da sonunda başlaması bekleniyor. Diziyle ilgili şu an yapımcı firmadan ve Atv'den net bir açıklama gelmedi. Açıklama gelir gelmez sizlere duyuracağız.

EDHO 4. SEZON NE ZAMAN ?

Sevilen dizinin yeni sezonunun ise eylül ayının ortalarında veya ekim ayının başlarında yeniden takipçilerinin karşısında olması bekleniyor.

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sezon finali yaptı. Dün akşam ekrana gelen 107. bölümü ile ekrana gelen dizide Yaşar ve Hızır intikam için savaşıyor. Yaşar, Sam'i öldürdü. Hızır Çakırbeyli ise eşi Meryem, Yaşar ve Derya'yı güvenlik nedeniyle helikopterle Sofya'ya gönderdi. EDHO'nun sezon finalinde Ünal Hızır Çakırbeyli'ye biat ederek 'Liderim sensin. Nasıl emrediyorsan o' dedi. Yaşar'a düzenlenen suikastten sonra dostlarını bir bir ölüme yollayan Çakırbeylilerin tutunacağı tek şey kalmıştır; intikam...

Bu ölüm kalım harbinde düşmanından bir adım önde olması gerektiğini bilen Hızır savaşa girdiği gücün de farkındadır. Bunun için silahlar kuşanılmadan önce çok iyi bir plan yapılmalıdır. Önce Hızır'ı sonra Ünal'ı bitirmek isteyen Sam de Ziya ile pazarlıklara devam eder. Gözlerinin önünde yaşanan korkunç olaydan sonra Hızır'a sarılıp, eve geri çağırması beklenen Meryem, aksine daha kararlı bir şekilde mahkemeye gitmek ister. Meryem'e yaşattıklarının ağırlığının farkında olan Hızır ise diretmekten vazgeçecektir. Daha fazla acıyı göğüslemesini istemediği karısıyla gittikleri duruşma salonunda belki de son kez bir arada olacaklardır.

Yorumlar