Eşini öldürdü, kayın pederini ve kendisini vurdu

Ankara Kahramankazan' da boşanma aşamasındaki Ahmet T., eşi Emine T.'yi pompalı tüfek kullanarak öldürdüp, kayınpederinin de yaralanmasına neden oldu. Olay sonrasında Ahmet T. pompalı tüfeği çenesine dayayıp kendini de vurarak, ağır yaralandı. olayın ardından aynı tüfeği çenesinin altına dayayıp, ateşleyerek ağır yaralandı.

Ankara Kahramankazan'da boşanma aşamasındaki Ahmet T., eşi Emine T.'yi pompalı tüfek kullanarak öldürdüp, kayınpederinin de yaralanmasına neden oldu. Olay sonrasında Ahmet T. pompalı tüfeği çenesine dayayıp kendini de vurarak, ağır yaralandı.

Akşam saatlerinde yaşanan olay, Saray Mahallesi'ndeki çiftlikte gerçekleşti. Bir çocuğu olan Emine T. boşanma davası gerekçesiyle babasının bahçıvan olarak görev yaptığı çiftlik evinde 7 aydır Ahmet T.'den ayrı kalıyordu. Ahmet T. kayın pederinin çalıştığı çiftliğin önünde olayı gerçekleştirdi. 

Emine T. iş dönüşü Ahmet T. ile çiftlik evinin önünde karşılaştı. Ahmet T. eşi Emine T.' ye, pompalı tüfek kullanarak ateş açtı. Olay sonrasında, kızına yardım etmeye çalışan kayın pederini yaraladı ve tüfeği kendi çenesine ateşleyerek ağır bir şekilde yaralandı. Çevredekiler, silah seslerini duyup, olayı jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Ağır bir şekilde yaralanan ve olay yerinde yapılan müdaheleye rağmen, Emine T. hastaneye sevk edilirken hayatını kaybetti. Kendisini ve kayın pederini ağır bir şekilde yaralayan Ahmet T. ve kayın pederi, Hacettepe Tıp Fakültesi'ne tedavi edilmek üzere ulaştırıldı. Olay sonucu hayatını kaybeden Emine T. Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'nin morguna gönderildi. Yaşanan olayın araştırılması için soruşturma başlatıldı.

 

Yorumlar