Eşi evi terk edince intihar etti

Evli bir çift yaşadıkları sorunlar nedeniyle tartıştı. Tartışmanın üzerine kadın kocasını evde bırakıp evi terk etti. Kocası eşiyle konuşmak için kayınpederinin evine gitti. Adam sinir krizi geçirip, olay yerinde intihar etti.

Evli bir çift yaşadıkları sorunlar nedeniyle tartıştı. Tartışmanın üzerine kadın kocasını evde bırakıp evi terk etti. Kocası eşiyle konuşmak için kayınpederinin evine gitti. Adam sinir krizi geçirip, kendini vurdu.

Öğle saatlerinde meydana gelen olay Atakum İlçesi'nde gerçekleşti. Şiddetli geçimsizlik yaşayan 2 çocuğu olan evli çift tartıştı. Kavga üzerine Yılmaz S.'nin eşi evi terk etti. Barışmak için kayın pederinin evine giden Yılmaz S., eşi ile tekrardan kavga etti. Eşinin aracının arka camına kaldırım taşı fırlatan Yılmaz S.; ''Hepiniz benden kurtulacaksınız'' dedi. Kendi aracına yönelen kavgacı koca Yılmaz, arabasından tabancasını alıp, intihar etti. Adam olay yerinde öldü. Sağlık ekipleri, otopsi Yılmaz'ın cenazesini Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Ekipler, olayla ilgili soruşturulma başlattı. 

Yorumlar