3 Adam Eser Yenenler uzun zaman sonra piyasaya çıktı

Cuma akşamı sevenleri ekran başına kilitleyen 3 Adamın başlamasına günlere kala Eser Yenenler, arkadaşları ile bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Ünlü komedyen ve 3 Adam'ın sunucusu Eser Yenenler'in yeni sevgilisi ortaya çıktı. Bir süredir birlikte olduğu bilinen ve ismi sır gibi saklanan bayan ile birlikte ilk defa görüntülenen Yenenler'in mutluluğu da gözlerden kaçmadı. İsminin Dila Tarkan olduğu bilinen bayanın mesleği ise modellik. İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde yemek yiyen çiftin, gözlerden kaçmadığı ve objektiflere poz vermesi, ilşikinin ciddiyetini gözler önüne serdi. Öte yandan ünlü programın da ne ama başlayacağı merak ediliyor. 

ESER YENENLERİN SEVGİLİSİ

Ekranların sevilen show programı 3 Adam'ın yeni sezon başlama tarihi geçtiğimiz gün açıklandı. Cuma günü yeni sezona merhaba diyecek olan 3 Adam'dan Eser Yenenler'in çok heyecanlı olduğu da gözlerden kaçmadı. Ünlü aşıklar AVM'deki kısa turun ardından Zuma Restaurant'a geçerek başbaşa romantik bir akşam yemeği yedi. Eser Yenenler siyahlar içerisinde objektiflere gülümserken, Dila Tarkan ise spor görünümüyle dikkat çekti.

3 ADAM BAŞLAMA TARİHİ AÇIKLANDI

TV8 ekranlarında yayınlanan 3 Adam, Cuma akşamı startını alacak. Keyifli anların yaşandığı show programı birbirinden başarılı ve ünlü isimlere de ev sahipliği yapacak. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunuculuğunu üstlendiği 3 Adam, Cuma günü ekranlarda olacak. 

BU AKŞAM Kİ KONUKLARI

Kahkahanın eksik olmayacağı 3 Adam'da sürpriz konuklar evlerinize misafir olacak. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın birlikte hazırlayıp sundukları 3 Adam bu akşam Serenay Sarıkaya ve Gökhan Türkmen'in katılımı ile ekranlara gelecek.

3 Adam, Serenay Sarıkaya ve Gökhan Türkmen'in katılımı ile bu akşam 20.00'da TV8 ekranlarında...

YEPYENİ FORMAT

Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın birlikte hazırlayıp sunduğu programda bu sezon ‘3 Adam Sahne’ isimli bir izleyici köşesi olacak. Bu köşede ekrana çıkmak isteyen skeç yazarlarına, ekibi ile skeç oynamak isteyenlere ve stand-up yapmak isteyenlere şans verilecek

ACUN ILICALI TARİHİ VERDİ

O Ses Türkiye’nin en son bölümünde Acun Ilıcalı, 3 Adam'ın başlama tarihi ile ilgili açıklama yaptı. 

3 ADAM SAHNE

3  Adam sahnesi, program formatını bambaşka bir hale getirecek. Skeç yazanların, yazdıkları skeci izleyicilerle paylaşmak isteyenlerin, Stand Up gösterisi ile komik hikayelerini paylaşmak isteyenlerin başvurabileceği Sahne 3 Adam'ın yeni sezonu ile birlikte izleyenlerle buluşacak. 3 Adam Sahne için isteyen herkes yeteneğini çektiği video ile www.tv8basvuru.com adresinden başvuru yapabilecek.

Yorumlar