Esed rejiminden Hatay'a top mermisi!

Esed rejimine bağlı askerlerin bulunduğu bölgeden Hatay Yayladağı'na top atışı gerçekleştirildi.

Suriye'de rejim güçlerine bağlı askerlerin bulunduğu bölgeden Hatay Yayladağı'na top atışı gerçekleştirildi. Hatay'da top atışıyla metdana gelen patlamada ölen yada yaralanan olmazken saldırıya Türkiye tarafından da anında misliyle karşılık verildi.

REJİM MUHALİFLERE VE TÜRKMENLERE SALDIRIYOR

Suriye'den atılan top mermisi Hatay'ın Yayladağı kırsalına düştü. Alınan bilgiye göre, Esed rejimine ait birliklerin, muhaliflerin kontrolündeki Cebel Ekrad ve Türkmendağı bölgelerine yönelik saldırıları sürüyor.

KARAKOL YAKININA DÜŞTÜ

Rejimin kontrolündeki bir noktadan atıldığı belirlenen bir top mermisi, Topraktutan Karakolu yakınlarındaki boş araziye düştü.

ANINDA KARŞILIK VERİLDİ

Olayda can veya mal kaybı yaşanmazken, hudut birlikleri saldırının geldiği bölgeye misliyle karşı atış yaptı.

SURİYE'YE TANK SEVKİYATI SÜRÜYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) sınırları korumak amacıyla Suriye’de terör örgütü DAEŞ’e yönelik olarak düzenlediği Fırat Kalkanı Harekatı’nın 19’uncu gününde de askeri hareketlilik devam ediyor.

TÜRKYURDU SINIRINDAN SEVK EDİLDİ

Gaziantep’in Karkamış ilçesine bağlı Soylu Mahallesi’nde bulunan askeri birlikte konuşlu 4 tank, 3 zırhlı askeri araç ve 5 askeri personel taşıyan kamyon, konvoy halinde Soylu’dan çıkarak Türkyurdu sınırından Suriye’ye sevk edildi.

Yorumlar