Erwin Koeman Fenerbahçeli futbolcuları uyardı: Tehlikedeyiz!

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Erwin Koeman oyuncuları ile bir toplantı gerçekleştirdi ve ligde halen tehlike bölgesinde olduklarını hatırlattı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın saat 19:00'da Medical Park Stadyumu'nda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. 

TEHLİKE BÖLGESİNE YAKIN

Erwin Koeman ile birlikte son iki lig maçında istediği neticeleri alan Fenerbahçe topladığı 13 puan ile 13. sırada yer alıyor. Sarı-lacivertli takımın tehlike bölgesine yakın durumda olması, hem takımı hem de camiayı tedirgin ediyor.

Bu nedenle ilk yarıdaki tüm maçları kazanma hedefi koyan Koeman, bu sayede takımın bu krizden çıkıp, gerçek futbolunu oynayabileceğini düşünüyor.

HOCA KONSANTRASYON KAYBI İSTEMİYOR

Zirveden uzak kalmanın yarattığı atmosferden kurtulmak ve üst sıralara yaklaşmak için Trabzon maçının çok önemli olduğunu kaydeden Hollandalı hoca konsantrasyon kaybı yaşanmasını istemiyor. Milliyet'in haberine göre Koeman, oyuncuları ile yaptığı toplantıda Galatasaray derbisindeki geri dönüş ve Alanya galibiyetinin geride kaldığını ifade etti.

Yorumlar