Akhisar Belediyespor’un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam oldu

Akhisar Belediyespor’un dün sürpriz bir biçimde teknik direktör Cihat Arslan ile yollarını ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına gidildi. Akhisar Belediyespor'un Ertuğrul Sağlam'la anlaştığı belirtildi.

Akhisar Belediyespor’un dün sürpriz bir biçimde teknik direktör Cihat Arslan ile yollarını ayrılmasının ardından teknik direktör arayışına gidildi. Akhisar Belediyespor'un Ertuğrul Sağlam'la anlaştığı belirtildi.

ARALARINDA GÖRÜŞ AYRILIKLARI VARDI

Dün sürpriz bir biçimde Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, teknik direktör Cihat Arslan ile yollarını ayırmıştı. Kulübün Başkanı Cihat Arslan’ın ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Arslan’la aralarında bir süredir görüş ayrılığı olduğunu ve transfer döneminin sona ermesinin ardından kendisiyle bir araya geldiklerini belirtti.

ARSLAN'IN YERİNE SAĞLAM

Cihat Arslan'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Ertuğrul Sağlam'ın getirildiği açıklandı. Yeni sezona Kayserispor deplasman galibiyetiyle başladıktan sonra ikinci haftada evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olan yeşil-siyahlı ekibin yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam oldu.

ARSLAN 'FETÖ YÜZÜNDEN GÖNDERİLDİ' İDDİASI

Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Cihat Arslan'la yollar ayrıldı. Yönetimin, Arslan'ın FETÖ'ye yakın olduğu yönündeki haberlerden rahatsızlık duyması nedeniyle ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

KARŞILIKLI ANLAŞTILAR

Sezona Kayserispor deplasman galibiyetiyle başladıktan sonra ikinci haftada evinde Galatasaray'a 3-1 mağlup olan yeşil-siyahlı ekipte teknik direktör Cihat Arslan'la yollar ayrıldı. Bugün akşam saatlerinde Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde bir araya gelen taraflar, karşılıklı anlaşma sonucu sözleşmeyi feshetti.

FETÖ’YE YAKINLIĞI RAHATSIZ ETTİ

Ayrılığa transfer döneminde yaşanan anlaşmazlıkların yol açtığı açıklanırken, kulübe yakın çevreler Arslan'ın FETÖ'ye yakın olduğu yönündeki haberlerden rahatsızlık duyan yönetimin ayrılık kararı aldığını öne sürdü.

GEÇEN SEZONUN BİLANÇOSU

Geçtiğimiz sezon başında yeşil-beyazlı ekibin başına geçen Cihat Arslan, göreve başladığından bu yana ligde ve kupada toplam 47 resmi maçta takımın başında sahaya çıktı. Arslan bu karşılaşmalarda 17 galibiyet, 16 beraberlik ve 14 yenilgi aldı.

 

Yorumlar