Erol Köse'den Atilla Taş için çarpıcı sözler

Yapımcı Erol Köse'den Atilla Taş'la ilgili olarak canlı yayında çok çarpıcı açıklamalar geldi.

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Atilla Taş'la ilgili olarak yapımcı Erol Köse'den çok çarpıcı açıklamalar geldi. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanan Köse, Atilla Taş'ın bir ideolojisi olmadığını ve rant elde edeceğini bilse Hindu bile olabileceğini söyledi.

Programda konuk olan şarkıcı Nihat Doğan'da konuşma sırasında araya girerek Atilla Taş'ın zamanında umreye gittiğini hatırlatması üzerine Köse, Taş'ın FETÖ terör örgütü tarafından kullanıldığını söyledi. Köse ayrıca Atilla Taş'ın FETÖ'nün sosyal medyadaki tetikçisi olan Fuat Avni ile mesajlaştığını iddia etti.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Köse'nin Atilla Taş hakkında söyledikleri izleyenleri şoke etti.

"BU BÖYLE ŞEYLERDEN ANLAMAZ"

Atilla Taş'ın ideolojisinin olmadığını söyleyen Köse, "Bu böyle şeylerden anlamaz, bunun ideolojisi de yoktur, rant için yapıyor bu. Bu birgün Atatürkçü olur, umreye gider. Rant elde edeceğini bilse Hindu da, Budist de olur bu. Atilla Taş böyle bir canlı." ifadelerini kullandı.

NİHAT DOĞAN'IN SÖZLERİ ŞOKE ETMİŞTİ

Aynı programda Nihat Doğan'dan da çok çarpıcı iddialar ortaya atılmıştı. Doğan, Defne Joy Foster'in ölümünün altında FETÖ parmağı olduğunu iddia etmişti .

SAVCILARI GÖREVE ÇAĞIRIYORUM"

Programda Defne Joy Foster'in Fetullah Gülen'e ilk FETÖ diyen kişi olduğunu söyleyen Nihat Doğan, bundan kısa bir süre sonra Foster'in ölü bulunduğunun altını çizdi. Doğan, Foster'in cemaate yakın Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde ölü bulunmasının da bu anlamda önemli olduğunu söyledi. Doğan, "Buradan savcıları göreve çağırıyorum; o dosyanın tekrardan açılması lazım" diyerek çağrıda bulundu.

Yorumlar