Ermeni güruh neye uğradığını şaşırdı

Azerbaycan'ı protesto etmek için ABD Dışişleri Bakanlığı'nın önünde toplanan Ermeni bir grup hiç beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştı. Azerbaycanlı bir adam eline bayrağını alarak Ermeni grubu tek başına protesto etti.

Azerbaycan-Ermenistan cephe hattında yaşanan çatışmalar devam ediyor. Kahraman Azerbaycan ordusu dört koldan ilerleyişini sürdürürken cephede perişan olan Ermeni güçleri adeta fare gibi kaçacak delik arıyor. Dağlık Karabağ'ı işgal altında tutan Ermenistan paçayı kurtarmak için lobileri aracılığıyla dünya ülkelerine Azerbaycan'ı durdurmaları için çağrıda bulunuyor.

Son olarak ABD'de yaşayan Ermeniler Azerbaycan'ı protesto etmek için ABD Dışişleri Bakanlığı'nın önünde toplandı. Ellerine Ermeni bayraklarını alan grup sloganlar atarak küstah bir şekilde ABD'nin Azerbaycan'ı ve Türkiye'yi durdurmasını istedi. Ermenilerin taşıdığı pankartlarda "Aliyev'i durdurun o Ermenileri öldürüyor", "Azerbaycan'ı ve Türkiye'yi durdurun" şeklinde yazıların yer aldığı görüldü.

Bu sırada bir Azerbaycanlı eline bayrağını alarak Ermeni grubun karşısına tek başına dikildi. Azerbaycanlı adamın cesareti karşısında şoke olan Ermeni grup hiçbir şey yapamadı. Azerbaycanlı adamın bu hareketi büyük takdir toplarken o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Öte yandan cephede Azerbaycan ordusunun karşısına çıkamayan Ermenistan bu tarz eylemlerle kendi lehine kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.

Yorumlar