Erkenci Kuş oyuncularıyla dikkat çekiyor!

26 Haziran akşamında STAR TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Erkenci Kuş oyuncularıyla dikkat çekiyor. İşte Erkenci Kuş dizisi oyuncuları ve hakkında bilinmeyenler...

STAR TV yaz sezonunda ekranlara gelecek olan Erkenci Kuş dizisi şimdiden hayran kitlesini oluşturmuş durumda. Gerek konusu gerek fragmanıyla dikkatleri üzerine çeken Erkenci Kuş oyuncuları da oldukça iddialı. Baş rollerini yaz sezonu dizilerinden oldukça yakından tanıdığımız Demet Özdemir ve son olarak ''Dolunay'' dizisinde baş rol oyuncusu olan Can Yaman paylaşacak. Peki geri kalan oyuncular kim? 

ERKENCİ KUŞ OYUNCULARI

Özellikle baş rolleriyle dikkatleri üzerine çeken Erkenci Kuş dizisi gündeme bomba gibi düşmeyi hedefliyor. Konusu ve fragmanıyla şimdiden oldukça beğenilen Erkenci Kuş'un uzun ömürlü olması bekleniyor. Erkenci Kuş dizisi Sanem ve Can’ın tutku dolu aşkı bu yaz çok konuşulacak mottosuyla sezona başlıyor. Bu çok konuşulacak dizide gelin oyuncuları tanıyalım.

CAN YAMAN

Asıl mesleği avukatlık olan ancak kariyerine oyunculukla devam eden Can Yaman, Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandırdı.

Gönül İşleri dizisi ile dikkatleri üzerine çeken İnadına Aşk’ta başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkan Can Yaman, 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Yugoslav kökenli olan Yaman,ilk ve orta okulu Bilfen Koleji’nde, liseyi ise İtalya Lisesi’nde okudu. Okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. 6 ay boyunca avukatlık yapan ve iki dil bilen Can, hobi olarak oyunculuk dersleri aldı. İlk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. Sinem Kobal'ın hayat verdiği Sevda ile yaşadığı gelgitli aşk dikkatleri çekti. Genç oyuncu, ikinci dizisi olan 'İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini genişletti.

DEMET ÖZDEMİR

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'nde dünyaya gelen Demet Özdemir, üç çocuklu bir ailenin en küçüğü çocuğudur. Lise eğitimini tamamladıktan sonra dansa yönelen Özdemir, aldığı dans eğitiminin ardından ünlü şarkıcı Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır. Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir, İlk televizyon deneyimini ise 2013 yılında başrollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırarak yaşamıştır.

Bu projenin ardından "Kurt Seyit ve Şura" adlı dizide "Alya" karakterini, "Tut Sözünü" adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandıran Özdemir, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterine hayat vermiştir. 

ÖZNUR SERÇELER

1 Ocak 1987’de Kayseri’de doğdu. Müzik eğitimine 2001′de Mersin Üniversitesi Konservatuvarı’nda Türkol Çankaya ile başladı. Daha sonra ise 2003′te Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde Stilliana Stravreva’nın sınıfını burslu olarak kazandı. 2007 yılında World Youth Orchestra’nın projesinde yer alıp Berlin, Kasel ve Bodrum’daki konserlere ve Bilkent Üniversitesi’nin farklı sanatsal çalışmalarına katıldı. Yine 2007 yılında Elite Model Look’a katılan güzel oyuncu, 2011 yılında ise başrollerini Meltem Cumbul ve Oktay Kaynarca’nın üstlendiği “Nuri” dizisinde Kumru karakterini ve “Hayat Devam Ediyor” dizisinde Mina Seferidis karakterini canlandırdı.

2013’de “Emret Komutanım” dizisinde Albay’ın kızı rolüyle ve 2014’te “Boynu Bükükler” dizisinde Mine karakteri ile yeniden izleyiciler ile buluştu. Yine 2014’te Karışık Kaset filmi ile sinema filmi açılışını yapan genç oyuncu Serçeler, daha sonra ise Deccal, Her Şey Aşktan ve Dede Korkut Hikayeleri filmlerinde yer aldı. Yönetmen koltuğunda Serdar Işık'ın oturduğu komedi filmi “Hayati Tehlike”’de başrolleri Toygan Avanoğlu ve Burç Kümbetlioğlu ile paylaştı.

ÖZLEM TOKASLAN

Özlem Tokaslan 13 Kasım 1973 İzmir doğumludur. 43 yaşında olan Özlem Tokaslan akrep burcudur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı tiyatro oyunculuk ana sanat dalı okumuş ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Şan eğitimi almıştır. Renda Güner casting ajansına bağlı olarak çalışan Özlem Tokaslan; No:309, Güzel Köylü, Dila Hanım, Zehirli Sarmaşık, Ömre Bedel, Hakkını helal et adlı dizilerde rol almıştır. Ayrıca Dedemin Fişi ve Yabancı adlı sinema filmlerinde rol almıştır.

BERAT YENİLMEZ

5 Ekim 1970 tarihinde Sakarya'da doğmuştur. Avustralya'da Charles Sturt Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun oldu. Ayrıca Müjdat GezenSanat Merkezi mezunudur.

Bir çok dizi ve reklam filmlerinde rol aldı.

Berat Yenilmez, 2012 yılında Birol Güven'in yönetmenliğinde çekilen "Seksenler" dizisinde Pastacı Sami karakterini canlandırmaya başladı. Dizide Şoray Uzun,Rasim Öztekin, İlker Ayrık, Begüm Öner, Suzan Kardeş, Özlem Türkad,Serhat Kılıç, Yasemin Çonka, Vural Çelik, Ceyhun Fersoy, Necmi Yapıcı, ile birlikte rol aldı.

BİRAND TUNCA

Birand Tunca, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur.
Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır.
2014 yılında Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Bison karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış; daha sonra Babam ve Ailesi dizisinde rol almıştır.
Show Tv’de yayınlanan; başrolü Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz dizisinin kadrosuna dahil olmuştur ve Emre karakterini canlandırmaktadır.

Yorumlar