Erkenci Kuş hangi kanalda? Oyuncu kadrosu ve karakterleri

Oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri çeken yaz dizisi Erkenci kuş hangi kanalda yayınlanacak sorusu merak ediliyor. Erkenci Kuş dizisi hakkında merak edilen tüm detayları Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

İzleyicilerin merakla beklediği, oyuncuları ve konusuyla oldukça dikkat çeken Erkenci Kuş hangi kanalda yer alacak sorusu merak ediliyor. Oyuncuların sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla Erkenci Kuş oyuncu kadrosu oldukça hevesli ve eğleniyor gözüküyor. Oyuncular karakterlerine hazır dizinin yayınlanmasını bekliyor. Sadece onlar değil izleyiciler de Erkenci Kuş dizisini merakla bekliyor. Peki Erkenci Kuş dizisi hangi kanalda ve ne zaman başlayacak?

ERKENCİ KUŞ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Özellikle Demet Özdemir ve Can Yaman hayranlarının merakla beklediği Erkenci Kuş merakla bekleniyor. STAR TV'de yayınlanacak olan dizini ekranlarda fırtına estirecek gibi gözüküyor. Çekimlerine başlanan dizinin oyuncular tarafından set halleri paylaşıldı ve sosyal medya üzerinde oldukça ilgi gördü. Bu samimi halleri ve doğallıklarıyla Erkenci Kuş STAR TV'de ekranlara gelecek.

ERKENCİ KUŞ OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler ve Biran Tunca'nın olduğu Erkenci Kuş yaz dizisi olarak ekranlara gelecek. Oyuncular daha önce de aynı projelerde bulunmuştu. Başrollerin yanı sıra Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez,Sevcan Yaşar, Mehmet Cihan Ercan, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Zeynep Kızıltan, Sibel Şişman da oyuncu kadrosunda bulunuyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı dizinin senaristi ise Ayşe Kutlu.

ERKENCİ KUŞ KONUSU

Sanem’in, babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.

Derginin patronu Aziz beyin iki oğlu var; Can ve Emre… Sanem işlerin pek de yolunda gitmediği dergide çalışmaya başladıktan sonra bir anda kendisini ilginç olayların içinde bulacak. Can Yaman’ın canlandıracağı patronun oğlu Can Divit’le arasında tesadüflerle başlayan yakınlaşma olayların yönünü değiştirecek. Son derece maceracı bir ruha sahip olan Can, şehir hayatının küçük hesaplarından uzak doğayı seven sportmen bir gençtir. Bu özellikleri Sanem’le arasında özel bir bağın kurulmasına da neden olacak.

Kerem Çakıroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı projenin çekimleri başladı.Yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan dizisinin hikayesi, Ufak Tefek Cinayetler dizisinin senaryosunu yazan Meriç Acemi’nin kaleminden çıktı.

ERKENCİ KUŞ TANITIM FRAGMANI

Yorumlar