Erkenci Kuş reyting sonuçları - Ne kadar izlendi?

Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Erkenci Kuş dizisinin reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Erkenci Kuş ne kadar izlendi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Star TV yaz dizilerini yavaş yavaş izleyici karşısına çıkarmaya başladı. Star TV dün akşam yeni bir yaz dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Erken Kuş ilk bölümüyle izleyicilerden olumlu not aldı. Diziyi ilk bölümden beğenen izleyiciler Erkenci Kuş reyting sonuçları ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Dizinin ilk bölümüyle günün en çok izlenen dizisi oldu. Reyting sıralamasında ise Total grubunda Survivor ve Nijerya - Arjantin Dünya Kupası karşılaşmasının ardından 3. sırada yer aldı. Böylece Erkenci Kuş ne kadar izlendi sorusu yanıt bulmuş oldu.

ERKENCİ KUŞ REYTİNG SONUÇLARI

Dün akşam Star’da ilk bölümüyle ekranlara gelen Erkenci Kuş reyting listelerine başarılı bir giriş yaptı. Erkenci Kuş en çok izlenen dizi oldu. Dün gece ekrana gelen diziler arasında en yüksek izlenme rakamlarını alan Erkenci Kuş, AB grubu sıralamasında 6.41 izlenme oranı, 20.75 izlenme payı ile sıralamada ikinci olarak iddiasını ortaya koydu.

OYUNCULAR VE YAPIM EKİBİ İLK BÖLÜMÜ BERABER İZLEDİ

Oyuncular ilk bölümü birlikte izledi. Erkenci Kuş’un oyuncuları ve yapım ekibi dün gece ilk bölüm heyecanını bir arada yaşadı.

SOSYAL MEDYADA DA ÇOK KONUŞULDU

Hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla büyük beğeni toplayan dizi ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Sosyal medyada Sanem (Demet Özdemir) ve Can’ın (Can Yaman) uyumuna hayran kaldıklarını belirten izleyenler Erkenci Kuş’u övgü yağmuruna tuttu. Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini , Ayşe Kutlu’nun senaryosunu üstlendiği Erkenci Kuş her Salı saat 20:00’de Star Tv’de ekrana gelecek.

ERKENCİ KUŞ OYUNCULARI

Özellikle baş rolleriyle dikkatleri üzerine çeken Erkenci Kuş dizisi gündeme bomba gibi düşmeyi hedefliyor. Konusu ve fragmanıyla şimdiden oldukça beğenilen Erkenci Kuş'un uzun ömürlü olması bekleniyor. Erkenci Kuş dizisi Sanem ve Can’ın tutku dolu aşkı bu yaz çok konuşulacak mottosuyla sezona başlıyor. Bu çok konuşulacak dizide gelin oyuncuları tanıyalım.

ERKENCİ KUŞ GENEL KONUSU

Sanem’in, babası Nihat’ın bir bakkal dükkanı vardır. Küçük yaşlardan itibaren her sabah çok erken saatlerde nefes darlığı yaşayan babasının yerine bakkalı açan Sanem, ablası Lale’nin tam tersi doğal, neşeli ve yaşam dolu bir genç kızdır. Sanem, ablasının çalıştığı kadın dergisi Kontes’te eleman arandığını duyunca iş başvusu yapacak ve dizide macera da ondan sonra başlayacak.

Yorumlar