Eren varsa ‘dert’ yok!

Geçtiğimiz sezon hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, bu sezona yeni transferi Eren Derdiyok’un attığı gollerle iyi başladı.

AjansHaber/ÖZEL

Geçen sezon zor günler geçiren ve hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray, yaz transfer döneminde önemli transferler yaptı. Sarı kırmızılılar kadroda büyük ölçüde değişime giderken, teknik direktör Jan Olde Riekerink ile devam edilme kararı verildi.

YENİ GELENLERİN ARASINDA ÖNE ÇIKAN İSİM EREN DERDİYOK

Sarı kırmızılar Serdar Aziz, Eren Derdiyok, Nigel De Jong, Cavanda, Josue, Tolga Ciğerci ve Kolbeinn Sigthórsson’u kadrosuna kattı. Geride kalan maçlarda bu transferlerden en fazla öne çıkan isim Eren Derdiyok oldu.

EREN DERDİYOK 4 MAÇTA 4 GOL BULDU

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Karabükspor’u 1-0 mağlup ederken karşılaşmanın tek golü 90+3’te Eren Derdiyok’tan gelmişti. Ligin ikinci haftasındaki Akhisar Belediyespor deplasmanında da sahneye çıkan Eren Derdiyok, son olara Çaykur Rizespor maçında attığı gollerle ayakta alkışlandı.

HAVA HÂKİMİYETİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Galatasaray’da Eren Derdiyok’un hava hakimiyeti dikkat çekiyor. 1,91 boyunda olan Eren Derdiyok, hava toplarında rakip takım oyuncularına karşı büyük avantaj sağlıyor. Eren attığı gollerin 3’ünü kafayla bulurken, Çaykur Rizespor’a karşı bir de röveşata golü attı.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 4 haftasında 10 puan toplayan Galatasaray ile Beşiktaş önümüzdeki hafta Vodafone Arena’da karşılaşacak. Dev derbide Galatasaray’ın en büyük kozu Eren Derdiyok olacak. Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Eren Derdiyok, Beşiktaş’a gol atmıştı.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar