Erdoğan’dan Terim’e: Kararınızı gözden geçirmenizi rica ediyorum

A Milli Takım oyuncularının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaretinde ana konu Arda Turan oldu.

A Milli Takım oyuncularının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaretinde ana konu Arda Turan oldu.

Türkiye A Milli Takım oyuncuları 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu maçlarının ilki olan Hırvatistan maçı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Beştepe’deki Külliye’de ziyaret etti. Külliyedeki ziyaretin ana konusu ise Arda Turan oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’e “Polemikler milli takımı yıpratır. Sizden Arda kararınızı gözden geçirmenizi rica ediyorum” dediği öne sürüldü.

A Milli Takım, 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu’nda ilk maçını pazartesini günü Hırvatistan deplasmanında oynayacak. Kritik maç öncesi milli takım oyuncuları, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Beştepe’deki Külliye’de ziyaret etti.

“KARARINIZI GÖZDEN GEÇİRMENİZİ RİCA EDİYORUM”

Beştepe’deki toplantının ana gündemi ise Arda Turan oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili olarak Fatih Terim’e “Milli takıma bazı oyuncuların seçilmemesi olumsuz bir spor gündemi oluşturdu. Bu tür bir polemik hem milli takımı hem de federasyonu yıpratır. Çok zorlu bir Dünya Kupası macerasına başlıyoruz. Arda Turan gibi bir isme milli takımın ihtiyacı var. Kendisiyle ilgili kararınızı gözden geçirmenizi rica ediyorum” diyerek endişelerini dile getirdiği iddia edildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ARDA TURAN’A DA MESAJ GÖNDERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milli futbolcu Arda Turan’a da yakınları aracılığıyla mesaj gönderdiği öne sürüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arda Turan’ın sakin kalmasını, kendisine yakışır şekilde davranması ve mevcut durumu daha da kötüye çevirecek hareket ve eylemlerden kaçınmasını istedi.

Yorumlar