Erdoğan mitinge gelen yeni evli çifte sürpriz hediye verdi

Samsun mitingine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitinge gelen yeni evlenen çifti tebrik etti ve geline hediye verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da partisinin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitinge katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, mitinge gelinlik ve damatlıkla gelen yeni evlenen bir çifti tebrik ederek geline hediye verdi.



Samsun Çarşamba Havalimanı'nda kendisini karşılayan çocuklara oyuncak hediye eden Erdoğan miting sonrası bir kafede simit yedi ve çay içti. Erdoğan, burada vatandaşlarla sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'daki mitinginde önemli mesajlar verdi.

"BİZ BİRİLERİ GİBİ SADECE SAMSUN'U SEÇİM ZAMANLARINDA HATIRLAMIYORUZ"

Samsun bizim yoldaşımız. Biz birileri gibi sadece Samsun'u seçim zamanlarında hatırlamıyoruz. Son 4 yıl içerisinde 5 kez Samsun'a geldim. Sizlerle dertleştim. Şimdi önümüzde kritik bir seçim var. Biz Samsun'dan yine rekor bekliyoruz. Samsun, 24 Haziran'da yeni bir rekore koşuyor muyuz? 24 Haziran'da mührü bir kez daha AK Parti'ye basıyor muyuz? Rabbim bu sevdayı kem gözlerden korusun. Rabbim bu güzel şehirdeki kardeşlik iklimini muhafaza eylesin.

Samsun dün İstanbul'u izlediniz mi? Sağanak yağış vardı ama bu yağmura rağmen dinlemediler. Bu davaya gönül veren 1.300.000 kişi Yenikapı'yı doldurdu. Kardeşlerim son 16 yılda Samsun bize nasıl sahip çıktıysa biz de Samsun'u hakettiği yere getirmeye çalıştık.

Yorumlar